maanantai 21. joulukuuta 2015

Kolme yötä jouluun on

Tiedättehän ne sellaiset hienot jouluiset lakanamainokset missä on iso sänky pedattu kutsuvaksi ja joka puolella on somisteena havuja? No sellaisista virittyneenä piti tietenkin laittaa myös omaan sängynpäätyyn havuja. Eikä tietenkään oikeita, kun eihän semmoiset tuossa kestäisi. neulaset naamalla ei liene niin miellyttävä nukkua. Tekohavulla samanlaisen fiiliksen sai loistavasti ja nyt on sitä joulua myös makuuhuoneessa.

Mukava on tuonne iltaisin hiippailla ja aamuisin heräillä kun vuodenaika on mielessä heti silmät avattuaan. Ja voin kertoa että nyt tuossa näkee aivan jouluisia uniakin. Ei huono sekään.

I've seen so many christmasy bedding ads with spruce garlands on the beds that I just needed to do that too. Not with real spruce though, the needles might not be that nice on my pillow. Fake spruce gives just the look I wanted and now I have Christmas in this room too.

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Mikähän mahtaa olla seinän värisävy? Näyttää juuri sellaiselta mitä olen hakenut :)
  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muistaakseni (en pääse nyt tarkastamaan kun on niin pimeää ettei luonnonvalo riitä) Tikkurilan Symphony värikartan sävy G458

   Poista
 2. näyttää tosi kauniille!
  Valoisaa joulua sulle ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 3. Hienosti tuotu vuodenaikaa sisustukseen, tykkään!

  VastaaPoista