sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Ei ihan, mutta tarpeeksi

Olen kyllä ollut koko vuoden niin kiltisti että sallin itselleni pienen joululahjan jo etukäteen. Ostin nimittäin tämän kauniin Kelim-maton kun se kohdalleni edukkaasti matkoillani kulki. Niin nopsaan piti ostopäätös tehdä etten ehtinyt sitä edes mittailla siinä vaan ajattelin että kyllä sille paikka löytyy, yläkerran aula on kuin luotu sille. 

Vaan eihän se sitten ihan niin näpsästi mennytkään. Matto on mitoiltaan tuohon tilaan juuri sopvasti vähän liian kapea ja aivan liian pitkä. Mutta en antanut sen estää sitä sinne laittamasta silti. Toisesta päästä kaksinkerroin vähäsen niin hyvin mahtuu. 

Olen haaveillut tällaisesta Kelim- matosta niin pitkään, mutta ovat niin roisin hinnakkaita etten ole raaskinut ostaa. Ja nyt kun vihdoin halvalla sain, niin onpahan sitten, vaikkakin väärän kokoinen. On se kuitenkin niin hieno ja tuo sisustukseen mukavaa rokkenrollia ettei se haittaa ettei juuri tuohon nyt täydellisesti mitoiltaan istu. Onhan täällä vielä muitakin huoneita minne tuo saattaisi sopia. 

I've been dreaming of a vintage Kilim rug for quite a while now. As I was travelling couple of weeks ago I came across to this rug that was almost ridiculously cheap. I bought it right away, sure of it to fit my home and especially this room. And when I got it cleaned and brought back home, sure enough it doesn't quite fit. Oh, well, I love it anyways, even when folded from the other end.

6 kommenttia:

 1. Ihanat värisävyt! Ja näin valokuvien perusteella väärä koko ei häiritse lainkaan.

  VastaaPoista
 2. Ihanat värisävyt! Ja näin valokuvien perusteella väärä koko ei häiritse lainkaan.

  VastaaPoista
 3. Kauniin maton olet löytänyt!

  VastaaPoista
 4. Onpa upea matto...hyvä kun ostit...sopii hyvin tuon kaapin kanssa yksiin....muuten,voithan laittaa sita mattoa kaapin alle niin ei tartte kääntää..
  Leppoisaa ja kaunista Joulua vielä toivottelen🌲

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitäis kääntää sinne allekin, joten en jaksant alkaa ja jätin siihen eteen :D

   Poista