perjantai 11. joulukuuta 2015

Domus Classican uusi myymälä

Kävin tiistaina poikkeamassa muutaman muunkin bloggaajan kanssa Helsingin Erottajalle avattuun uuteen Domus Classican myymälään. Kyseessä on siis tämä jo ennenkin hehkuttamani  erilainen rautakauppa, joka palvelee erityisen hyvin kaikkia vanhoja ja perinteisiä rakennustapoja ja sisustuksia ymmärtäviä.

Olen ihan valtaisan iloinen siitä että tämä liike löytyy nyt myös pääkaupunkiseudulta. Moni ei nimittäin edes tiedä mitä kaikkea ihanaa vielä valmistetaankaan kun suuret rautakauppaketjut palvelevat pääsääntöisesti vain uudisrakentamista. Olenkin monesti vinkannut ihmisille tästä liikkeestä, kun jotain vanhaa ovat etsineet, uutenakin nimittäin saa.

Ja mikä miljöö tuolla onkaan. Sekin on jo yksinään tutustumisen arvoinen. Jos liikutte tuollapäin niin käykää ihmeessä vilkaisemassa. Ja niille kutka eivät tuonne asti pääse, on tyytyminen näihin muutamaan kuvaan paikan päältä. Mutta onneksi heillä on myös täyden palvelun verkkokauppa osoitteessa domusclassica.fi että pääsevät kauempanakin asuvat ostoksille.
Went to see the new Domus Classica store in Erottajankatu, Helsinki on tuesday with some other bloggers as well. I just love that we finally have this kind of store here. There's not that many places one can buy new good traditional building materials, but luckily there's this store here now.

5 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä, tämä kauppa on must kaikille perinnerakentaja/sisustajille. Näyttää tulleen uuttakin sen jälkeen, kun itse viimeksi kävin. Täytyy yrittää ehtiä käymään uudestaan vielä ennen joulua.

    VastaaPoista
  2. Ihana kauppa. Kiitos postauksesta.

    VastaaPoista
  3. Nuo laatat! Katjan kädenjälki sisustuksessa ihastuttaa myös.

    VastaaPoista