perjantai 4. joulukuuta 2015

Puupalikkapuutarha

Jo pari vuotta olen keräillyt kirppiksiltä vastaan tulleita rukin osasia saadakseni sopivan kokoelman tällaista talveen sopivaa ruukkupuutarhaa varten. Nyt kun vihdoin sain aikaan ostaa myös ruukkusoraa on "istutukseni" valmis. Parasta tässä on etteivät nuo mene tuolla porstuan suojissa miksikään. Voin joskus tulevaisuudessa ottaa hienot rukin osat muuhun käyttöön jos vielä mielin.
Tämä on tosi helppo toteuttaa jos materiaaleja löytyy. Tarvitaan vain kukkasientä, ruukkuja ja ruukkusoraa ja tietysti ne asiat joita tuonne haluaa tökätä. Kukkasienestä muotoillaan ruukkuun tarpeeksi tiukka ja paksu pohja jonne somisteet työnnetään tukevasti kiinni. Päälle ruukkusoraa ja voilá.

I've been collecting these old pieces of spinning wheel to make a cool pottery garden in my porch. These are really simple to make. All you need is some pots, parts of spinning wheels, flower oasis and decorative gravel. Just put the oasis tightly in to the pots and push your wheel parts in. Finnish with gravel and voilá.

6 kommenttia: