keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Kaappikokoelma

Ja nyt se on kaappi paikoillaan makuuhuoneessa ja on kyllä juuri sellainen kun pitikin. Tarkoitus oli tehdä siitä mitoiltaan ja väreiltään mahdollisimman "huomaamaton", ettei tuo huoneeseen edellisen kaapin myynnin jälkeen tullut tilantuntu siitä kovin kärsi.  Pikkukaapin tarkat mitat ovat 37cm syvä, 33cm leveä ja 188cm korkea. En halunnut siitä yhtä korkeaa harmaan kaapin kanssa ihan vaan, ettei tule liian mietityn näköinen. Nyt se näyttää juuri siltä kun pitääkin, eli sopivan epäkeskolta kokoelmalta kaappeja. 

Jokin kiva lootikko pitää vielä tuonne päälle keksiä, tai sitten sinnehän voisi laittaa jotain nättiä esillekin... Hmmm.

Ensimmäisessa kuvassa näkyy kuinka tuo ruskea metallilipasto on aivan kamalan ulkoneva kokonaisuuteen ja alussa se häiritsi mieltäni kovasti (vinossakin tönöttää mokoma), mutta nyt jotenkin olen tottunut siihen ja koskapa niin kovin näpsä on tuo niin saa nyt ainakin tovin olla tuolleen. Katsotaan josko siihen joskus löytyisi jotain kivampaa tilalle...

P.s. Laitan tässä jahka ehdin, kuvalliset teko-ohjeet tällaiselle kaapille myös tänne.

And the locker is in the bedroom. Looks just the way I intended. Small, compact and not so obvious. I like the feel of space in this tiny room and needed to make a locker that wouldn't eat it all up. This one really doesn't. 

11 kommenttia:

 1. Onpa mainion näköinen kaappikokonaisuus, tykkään! Samalla iso kiitos kyltistä, saapui perille ja on mieleinen!
  Parhain terveisin, Maria

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa. Molemmat kaapit niin ihania.

  VastaaPoista
 3. Just hyvä kokoelma, myös se metallilipasto. Pitääpä näyttää tuolle omalle puusepolle tää juttu :)

  VastaaPoista
 4. Tuo sininen kaappi on oikea hurmuri. Pitäisi löytää itsekin makkariin vaatekaappi. Kokoa pitäisi olla, että kaappiin mahtuisi vaatteet, minun ja miehen. Jos on vinkkejä niin ne ovat tervetulleita :)

  VastaaPoista
 5. On se niin hyvä!!
  Nyt kun tuota katselee, niin melkein alkaa harmittaa kun loppukesästä pistin kaiken lautatavaran polttopuiksi - olishan tässä ollut talvi aikaa vaikka rakennella matalaa vaatekaappia Lillan vintille. No, jos vaikka kesällä sitten! Sä annat potkua muille näillä nikkaroinneilla :D

  VastaaPoista
 6. Hmm! Hyvännäköinen kaappikokoelma! Mutta myös katossa seikkailevat valot! Olen pari viikkoa miettinyt, että ostaisinko tuollaiset lamput, tämä vahvisti ostopäätöksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on niin näppärät. Meillä ovat himmentimen takana niin saa aina sopivasti valoa oli sitten kuulas kesä tai pimeä talvi. :-)

   Poista
 7. Ihania kaappeja vierekkäin :) sopivasti eriparia ja silti kaikki sulassa sovussa. Kaunista!

  VastaaPoista