keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kolme

Asuntovaunulle hankittujen kivojen taittotuolien entraaminen on ollut kyllä työn ja tuskan takana. Työn ja tuskan säiden puolesta, ei varsinaisen työn siis. Aina kun on alkuun päässyt on vesisade keskeyttänyt hommat ja sitten kun ei satanut oli liian kiire muuten. No, kolme tuolia on kuitenkin jo valmiina ja eiköhän se viimeinenkin ehdi ennen kun tämä kesä on ohi. 

Tosi kivat niistä tuli noin mustina. Arvasin heti että tämä väri toimii. Nyt on kivan kepeää retroa, mutta silti kovin tyylikästä. Aivan erityisesti tykkään kyllä tuosta kuinka kaikki värit niin kivasti toisiinsa sopivat, vaunua myöten. 

Nyt ei kun aurinkoa kehiin niin että saan tämän kokoelman pian taas reissun päälle. En sitten millään malttaisi odottaa ilta-aurinkoa jonkun kivan järven rannalla...

I knew painting these new vintage chairs black would work. The set looks so complete now even though there is still one chair waiting to get painted. So chic, so stylish and so me. Can't wait to get this collection on the road again.

3 kommenttia:

  1. Eipä taas uskoisi samoiksi tuoleiksi. Täydellinen muodonmuutos!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää!
    Reissupostausta odotellen...
    Kesäterveisin Kirsi Maria

    VastaaPoista