tiistai 14. heinäkuuta 2015

Goodbye welcome

Meillä oli vuosikausia eteisen ovessa kyltti joka ei ihan minun mieleeni ollut. Se oli tällainen Tiimarista aikanaan ostettu uusvanha kyltti joka toivotti vieraat tervetulleeksi taloon. Ihan ookoo kyltti sinänsä, mutta kun talossa jossa tykätään oikeasti vanhasta oli tuollainen muka vanha niin häiritsihän se itseä, ei tuntunut ihan oikealta valinnalta. Olin jo ajat sitten alkanut etsiskellä tilalle jotain muuta, mutta koskapa kyltti niin kivasti sopi oveen ei siihen sitten tuntunut löytyvän mitään järkevää korviketta, kunnes...

Muutama viikko sitten kirpparilta löytyi tämä söpö pieni nimikyltti ja se tuntui heti siltä että tästä se tulee, uusi ovikyltti meille. Oikeasti vanha ja muodoltaan sopiva. Ihan täydellinen.

Kesti vain tovin jos toisenkin keksiä tuo teksti mikä siinä nyt on. Pohdin ihan kaikkea tervetulleeksi toivottavaa, mutta meillä matossa jo toivotellaan tervetulleeksi taloon niin tuntui hassulta että se olisi vielä ovessakin erikseen. Siinä sitten kun pähkäilin niin tuo talon rakennusvuoden kertominen alkoikin tuntua kaikista luontevimmalta ratkaisulta. Ja nyt se on siinä, ylpeästi kertomassa, että pystyssä ollaan oltu ja asukkaita suojattu jo vuodesta -46. Ensi vuonna pyöreitä mittarissa. Ei huono, ei sitten ollenkaan.

Finally found something old to replace this only old looking sign in our porch door. This vintage name sign fits the door and our look perfectly. Since it is really small I didn't have that many choices of words to put there so I ended up letting people know the year this house was built and it works. Makes a proud statement of it's respectable age.

7 kommenttia: