tiistai 21. heinäkuuta 2015

Inspiraatio Asuntomessuilta

Käydessäni Vantaan Asuntomessuilla pistin merkille kuinka useassa kohteessa oli käytetty aivan ihastuttavia viherkasveja sisustuksessa. Kasvimuoti oli pitkälti perinteistä, kaktuksia, anopinkieltä, peikonlehteä hienohelmaa sekä parsoja, eli juuri minun makuuni sopivia. Itse olen myös suuri terrakottaruukkujen fani ja niitä tuolla oli myös kiitettävästi edustettuina.

Ja tietenkin sieltä tarttui mukaan pieni inspiraation poikanen pistää myös omia huonekasveja vähän uuteen uskoon ja shoppailemaanhan sitä piti sitten lähteä.

Olen aivan heikkona isoihin ja piikikkäisiin kaktuksiin. Iso kasa erilaisia kaktuksia on ollut haave ja toive jo pidemmän aikaa. Omasta takaa oli jo muutama pienempi, mutta oikein suuria ei ollut vielä löytynyt mistään. Kaupoilla kierrellessä sattui kuitenkin onni potkaisemaan ja löysin aivan mahtavan kokoisen anopinjakkaran ja vieläpä ihan kohtuuhintaan (Bauhaus Vantaa 39,95€) ja ruukkukin valmiiksi kohdallaan. Tuo halkaisijaltaan parikymmensenttinen piikkipallero on nyt kaktuskokoelmani ehdoton helmi ja saa kaiken näyttämään siltä kun olisin keräillyt noita jo vuosikymmeniä.

At the Housing Fair I saw a lot of beautiful traditional house plants with terracotta pots, that I love. I got so inspired of all the green I needed to go do some shopping to update my plant collection at home. I really have a soft spot for cactuses and as I saw this big one I knew right away I had to have it. It really makes the whole collection look a bit older now, which is just what I wanted.

2 kommenttia:

  1. Olenpa ajan hermolla...kerrankin..:) Kotoamme löytyy kaktuksia, anopinkieli ja anopinhammas..:)

    VastaaPoista
  2. Paluuta perinteiseen, ja konstailemattomaan vihersisustukseen.

    VastaaPoista