keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mukavasti kasvihuoneessa

Kasvi-/huvihuoneessa on tullut sisustettua hieman enemmän kun vihdoinkin sain tilaan sopivat kalusteet. Etuala ikkunoiden läheltä on varattu tomaateille ja takaosa mukavalle hengailualueelle. Nyt siellä on melkoisen lokoisat oltavat, vaikka vähän huonommallakin säällä. 

Olin jo pohtinut jokinlaisen keinun hankkimista tilaan kun yllättäen sain lahjaksi tämän hienon, jo vähän kulahtaneen Parolan Rottingin Klassikko-riippukeinun. Alkuun luulin sen olevan tilaan aivan liian suuren, mutta paikoilleen asennettuna se sopikin sinne oikein loistavasti. Nyt kelpaa kuulkaa kiikutella tuolla.

Tila kaipasi myös jotain siroa pientä pöytää ja kun vastaan tuli kirpputorilta vanha puutynnyrin kansi oli idea heti valmis. Omista varastoista löytyi näet siihen juuri sopivasti patinoituneet vanhat pöydänjalat ja tyyli oli täydellinen. 

Nyt soisi vain ilmojen jo hieman lämpenevän, vaikka kivaahan tuolla on istua ja kuunnella kun sade ropisee peltikattoon. 

I got some new furniture to the greenhouse to complete the deco inside. The vintage rattan swing I got as a gift  and the table I made from an old wood barrel lid by just adding legs to it. Now the place looks and feels so cosy and comfortable. I only wish the summer here would be a little bit warmer.

9 kommenttia:

 1. Ihana huvimaja! Olen niin kade noista kiveyksistä, itselle nousee tuskanhiki otsalle kun edes mietin, että pitäisi laittaa kiviä paikoilleen. Meillä on jo vuosia ollut pihannurkassa liuskekivet odottamassa käyttöönottoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä onkin sorapiha, joten päästiin tosi helpolla kun ei tarvinnut juuri pohjatöitä tehdä. Kivien asettelu paikoilleen oli huisan helppoa. Liuskekivet ovat kyllä kauniita, vähän olen ehkä kateellinen sinulle niistä. :-)

   Poista
 2. Niin suoraan minun unelmani kasvihuoneesta !

  VastaaPoista
 3. On se ihana toi kasvihuoneesi ja sen ympäristö myös!

  VastaaPoista
 4. Kaikki mätsää niin hyvin yhteen kasvarissasi. Täydellinen kasvari.

  VastaaPoista
 5. Kasvarissa on tunnelma kohillaan...ihana☺

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana paikka ja ihania kaikki ideat tyynni... :)

  VastaaPoista