tiistai 18. marraskuuta 2014

Joulukausi on avattu

Joku aika sitten satoi yllättäin etelässäkin lunta. Siinä sitä ikkunasta ihaillessani tajustin yhtäkkiä että pitää käydä ottamassa jouluvaloista kuvat lumen kanssa kun ei sitä tiedä että tuleeko sitä jouluksi laisinkaan.

No, ei kun valot päälle ja kameran kassa räntäsateeseen ja onnistuihan niistä pari otosta. Nämä on kuvattu pihaan tultaessa joten ihan kaikki valot eivät näy kuvissa, mutta osa nyt kumminkin, että näkee minkälainen valoparatiisi siellä taas tänä vuonna onkaan.

Nyt olen vihdoin alkanut myös poltella noita valoja. Laitoin oikein ajastimella ettei tarvitse itse muistaa niitä päälle laittaa. Kyllä nyt kelpaa joulua odotella.

It snowed a couple of weeks ago and I stormed outside with my camera to take some pictures. It's not at all sure it will snow again before Christmas and I wanted to get some nice pics of my new light sets. Oh well, I didn't get that many good shots, since it was raining when I got outside, but these two looked pretty enough to post here. Let the Christmas come!

20 kommenttia:

 1. Kutsuvan näköinen portti ja piha. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihana talviparatiisi - nyt olis paree tulla sitä lunta.

  VastaaPoista
 3. Onpa maisema kuin suoraan satukirjasta! Mutta lunta? Missä vaiheessa sitä on etelässä satanut? (Vai onko mulla mennyt marrashorroksessa ihan ohi...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oli yksi parin tunnin hetki. Suli pois samana iltana :-)

   Poista
 4. Voi tuhannen ihanuus! Mä haaveilen valoista edes yhteen pihapuuhun ja ehkä kasvihuoneen kulmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lähtenyt ehkä vähän lapasesta noiden määrän kanssa :D

   Poista
 5. Voi miten ihanan näköistä!! Portti joulumaahan :)

  VastaaPoista
 6. Oi, kuinka jouluista...kyllä passaa pukkia odotella ♡

  VastaaPoista
 7. Mikä jouluidylli! Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 8. Oi! Joulun ihmemaa, nyt alkoi päässä kilkattamaan Walking in a Winter Wonderland<3 On muuten yksi mun lemppari joululauluista :)

  VastaaPoista
 9. Todella kaunista! <3 Olispa tuollaisia pihoja enemmänkin täällä pimeyden keskellä...

  VastaaPoista
 10. Kaunista, kuin satumaassa... Tulisipa sitä lunta jouluksi!

  VastaaPoista
 11. Aivan hurmaavat jouluvalot!

  VastaaPoista
 12. Tosi kaunista, varsinkin kun mikään ei ole värillistä tai vilokkuvaa (ainakaan kuvassa) :) Montako sarjaa mahtaa olla pihassasi, ja missä ne kaikki johdot ja jatkoroikat on? *ihmeissään*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei vilku eikä ole värillinen. Pihassa on nyt 12 erilllistä sarjaa ja jatkojohtokasat ovat porstuan vieressä ja kasvihuoneen sisällä. Kuvissa näkyy kuinka vasemmalta puusta menee johtoa kasvihuoneen kattoon. Osa kulkee siis ilmassa ja osa maassa :-)

   Poista
  2. On kyllä uskomattoman ihana! Monesti ne jouluvaloviritykset tahtoo olla esim. yhtä sarjaa isossa puussa, ja lopputulos on sellainen metrin valosuikale parilla oksalla. Tästä kuvastasi olisi kyllä mallikuvaksi valosarjapakkauksiin! ;)

   Poista