lauantai 10. elokuuta 2013

Vaunuretkellä osa III

Viimeisessä retkikohteessa sukulaisten mökillä Kuopiossa parkkasimme vaunun korkealle rinteeseen Kallaveen rannalle. Maisema oli niin huikea että sitä ihaillessa unohdin tyystin kuvata sen myös kameralla.

Kirpputorilöytöjä en sen sijaan unohtanut kuvata. Ebba Masalinin ruistaulu sekä ihanasti kulahtanut suurikokoinen Hangon keksipurkki kruunasivat mukavasti matkan kirppistelysaldon.

Kuopiosta suuntasimme kotiin viime keskiviikkona. Loppumatkan kaatosateesta huolimatta matkasta jäi ihanat muistot ja sovimme lapsen kanssa tekevämme tällaisen reissun varmasti myös tulevina kesinä. Ensimmäista yötä kotona nukkuessa tuli melkein ikävä tuonne koppiin ja oli hilkulla etten ottanut peittoa kainalooni ja mennyt sinne nukkumaan.

The last destination on our trip was our relatives summer house in Kuopio. We parked the caravan high up in the hillside by lake Kallavesi and the view was so spectacular I forgot to take pics of it.
But I didn't forget to take pics of my fleamarket finds. Ebba Masalins educational board and a vintage coocie tin really made my trip.
We enjoyed our trip so much that we already started to plan the next one. We might make this a tradition that we do every summer from now on.

2 kommenttia:

  1. Mulla oli tänään hyppysissäni Hangon Keksin iso peltipurkki mutta jäi ostamatta.. Joku oli vetänyt siitä pinnan kiiltävälle metallille jollain hiomakoneella tai rälläkällä. Sun purkki on paljon kivempi :)

    VastaaPoista