keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kesä kasvihuoneessa

Vallitsevasta säätilasta huolimatta porstuassani on vielä kesä. Tai oli ainakin eilen kun aurinko vielä paisteli. 
Nostin sinne pari viikkoa sitten hellettä turvaan muutaman yrtin ja nyt viime päivinä pikkuhiljaa muutkin kylmänarat kasvit. Nyt se koreilee kun oikea kasvihuone konsanaan mikä ei ollenkaan haittaa tällaista kesäihmistä niinkuin minä. Vihaan syvästi sitä tyyliä aloittaa heinäkuun lopussa puheet syksystä. Minun mielestä kesä jatkuu pitkälle syyskuuhun. Tänään tosin alkaa itsellekin hiipiä epäilys mieleen ja kumisaappaat oli pakko ottaa jo esille mutta syksystä en suostu vielä puhumaan.

My porch has turned in to a conservatory. The weather outside is too hard for some of the potted plants I have so I put them all in my porch. Now it's still summer there, as long as it's sunny anyways.
I hate when people declare fall as soon as july ends. In my opinion fall comes when september is ending. So all I need now is some warmer weather and sun and not those rubber boots. Not yet please.


12 kommenttia:

 1. Kurkku senkun jatkaa kasvuaan. Porstua näyttää nyt ihanalta viidakolta kasveineen. Mäkään en halua vielä puhua syksystä. Viimaa, sadetta, pudonneita lehtiä, hyi! Ei vielä.

  VastaaPoista
 2. Oi, mikä kasvihuone ;) Porstua onkin yksi asia, mitä erityisesti kaipaan vanhasta talostamme. Se on vaan niin käytännöllinen :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana viidakkomainen vehreys! Ihan selkeä kesä, syksystä ei kyllä vielä puhuta! :)

  VastaaPoista
 4. Kesä loppuu, kun lunta sataa.

  Herkullinen porstua ja kesäfiiliksinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Mä rupean kanssa sanomaan noin (paitsi jos nyt yhtäkkiä alkaisikin sataa lunta...) :-)

   Poista
 5. oijettä:) porstua on niin hauska sananakin :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan vehreetä, oikea viidakko! Hyvää loppukesää, t. Kirppukodin Iris

  VastaaPoista
 7. Syksy on vaan minunkin mielestä niin ihanaa aikaa että itse ainakin fiilistelen sitä niin paljon kuin haluan, vaikka se ärsyttäisikin kesäihmisiä. Mä alan oottaan jo heinäkuussa että tulisipa syksy, en voi sille mitään ja anteeksihan en pyytele :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja keskellä tuota kaunista vuodenaikaa alkaa se hössötys joulusta, ainakin mainostajilla. Oikein kisaillaan siitä kuka ehtii ensinnä lokakuussa :D
   Sitä vaan siis että tämä nyky-yhteiskunta tuntuu olevan niin kiireinen että vuodenajatkin pitää lopettaa etuajassa - se on se mikä ärsyttää, ei yksittäiset ihmiset :-)

   Poista