torstai 15. elokuuta 2013

Romusta valaisin eli romuvalaisin

Olen jo pidemmän aikaan vilkuillut rojua ympärilläni sillä silmällä josko siitä valaisimen aikaan saisi. Tässä taannoin kirppistelin sopivan yläosan ja pian sen perään löytyi myös alaosa . Nämä kaksi asiaa yhdistämällä, siihen päälle vielä jotain extraa lisäämällä syntyy siis ihan oivallisen näköinen valaisin. Nyt ei puutu kun vähän porausta, ruuveja ja sähköt niin se on valmis. Ja menee varmaan yhtä täydestä niinkuin se edellinenkin pesuvadista tehty (ennen ja jälkeen kuvat) paitsi että tätä ei maalata kermanvalkoisella. Saa olla juuri tämän värinen kun on.

I had been been seeking for some old scrap to make a new lamp shade for a while until I found these parts recently. As you can see putting them together it resembles a real vintage industrial lamp. Now all I need to do is to fix this up and wire it so I can put it up to use. Here, and here you can find pictures of the last lamp I made with this same method.

15 kommenttia:

 1. Ihan huippua, sä se osaat. Huippu oli muuten toi teidän caravaanari reissu kokonaisuudessaan. Olikos ihan mahtavaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin ihana reissu että haluaisin lähteä heti uudestaan :-)

   Poista
  2. En epäile yhtään..

   Kauden päätös juhlat ovat aina ehdoton suosikki, kynttilöitä ja tunnelmointia. En tiedä juhlitaanko sitä teillä päin, mutta tee poikkeus. :)

   http://hexunblogi.blogspot.fi/search/label/venetsialaiset

   Poista
 2. No onpa se upea eikä tosiaankaan kaipaa maalia yllensä :)

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkisen upea!! Alas tekeen myyntiin noita industrial-valaisimia, sulla on niiden tekoon tarvittavaa taiteellista silmää!

  VastaaPoista
 4. Aivan upea!!!
  Aurinkoa ja iloa tulevaan viikonloppuun!

  VastaaPoista
 5. http://www.tori.fi/uusimaa/50_luvun_stromberg_uuni_7683037.htm?ca=18&w=1

  jossei yksi riitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, se on minun hellan kaksonen :-) Yksi kumminkin riittää tähän talouteen.

   Poista
 6. Näyttää syötävän hyvälle :)

  VastaaPoista
 7. Näpsäkkä olet kyllä, voi mahoton;-) Ihan vaan tiedoksesi, jos satut olemaan kiinnostunut noista vanhoista tanskalaisista Rögildin ruukuista, kun sulla näyttää olevan ainakin yksi jossain kuvassa oli viirivehkalla. Vein ko. valmistajan ruukkuja tänään ison kassillisen Järvenpään kirkon kirppikselle. Ei just tuota samaa mallia, vaan vähän matalampia, mutta jos kiinnostaa, niin sieltä löytynevät.

  VastaaPoista
 8. Kerro toki jos aiot joskus luopua ko. yksilöstä. Se on UPEA! :)

  VastaaPoista