maanantai 19. elokuuta 2013

Pihan kahdet kasvot

R-a-k-a-s-t-a-n jouluvaloja. Jopa niin paljon että polttelen niitä joskus muinakin vuodenaikoina (juu, ovat paikoillaan pusikoissa vuoden ympäri). Varsinkin näin elokuun pimeinä iltoina on kiva joskus sytyttää valot, ihan vain omaksi iloksi ja käyskennellä sitten itsekseen pihalla kuvitellen olevansa jossain sadun taikamaassa.

Jostain syystä noita pihani valoja on lähes mahdoton kuvata kameralla niin että oikea tunnelma välittyisi. Valoja on ehkä kameralle liikaa (10 jouluvaloketjua, kaksi pihavaloa, huvimaja ja yhdet juhlavalot). Teinkin siksi tällaisen kuvareportaasin siitä miltä tietyt osat näyttävät päivällä ja yöllä. Niin kuin olisi kaksi erilaista puutarhaa, toisessa koleahko loppukesä ja toisessa lämminsävyinen taikamaailma.

I just love, love, love christmas lights. I love them so much I sometimes light them up in the other seasons too (yes I keep them there all year round). At the end of the summer is my favorite time to use these lights. It's dark enough but still quite warm so one can hang out in the yard. It really looks like a different world out there. Like from a fairy tale.

I only hope I could catch the magic on camera too, but since I really can't I made this series of pictures before and after of some corners of the yard.

14 kommenttia:

 1. Aivan upea siimekseinen piha!

  VastaaPoista
 2. Hyvin voi kuvitella kuinka ihana siellä on käyskennellä ja miltä ne valot ihan oikeasti näyttää :)
  Yritin nimittäin omia pihavaloja kuvata huonolla menestyksellä....

  VastaaPoista
 3. Voi mikä taikamaailma. Tunnelma on varmasti hieno elokuun lämpimän syksyisinä iltoina. Wau.

  VastaaPoista
 4. Ooh mikä puutarhavalaistus! Lumoavia kuvia. Minulle on alkanut kehittyä pakkomielle juuri tällaisista valaistuista ulkotiloista ja siitä, että olisi ihanaa järjestää vielä kesänpäättymisjuhlat tovereille. Se on sitten taas ihan toinen juttu, että salliiko sään herra moisen.

  VastaaPoista
 5. Jouluvalothan on näin syyskesästä ja syksyllä tunnelmavaloja...joulukuussa ne muuttuvat jouluvaloiksi... näin ainakin meillä...:))

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanaa! Minä olen ajatellut jopa jotain värivalosarjoja syksyksi pihalle...onpa kaunista.

  VastaaPoista
 7. Ihania chihuja pyörii sun kuvissa tuolla edellisissä jutuissa♡♡♡onko sulla itsellä monta? Siskollasi? Itsellä 5kk vanha chihu-poika ♥t.katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni kaksi poikaa 4v ja 9v. Ovat isä ja poika. Siskolla kaksi tyttöä (en muista tarkkaan niiden ikää, mutta hieman nuorempia kuin omani) Toinen piskeistäni on myös siskon nuoremman neidin iskä :-)

   Poista
 8. Jouluvalot on niin outo sana - miksi ihmeessä valot kuuluisivat vain jouluun, varsinkin täällä, missä pimeä vuodenaika on niin pitkä? Englanniksihan noita kutsutaan myös nimellä fairy lights, mikä on minusta paljon parempi nimi. Sellainen olohan valoista tulee. Ihana piha sinulla - täynnä keijuvaloja. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana taikamaailma! Nämä vuorottelevat kuvat ovat loistavat. Saa hyvin käsityksen kummastakin puutarhasta.

  VastaaPoista