perjantai 23. elokuuta 2013

Elämän pieniä iloja

Ihanaa on se että vuosien jälkeen on vihdoinkin kaunis ilma silloin kun talven polttopuukuorma tömähtää pihaan. Nyt saa rauhassa pilkkoa puut ennen varastointia eikä tarvitse sitten talven pakkasilla huhkia kirveen varressa.
Ihanaa on myös että on tuollainen asuntovaunu. Siellä oli niin hyvä lekotella välillä työtä paossa ja unelmoida kesästä ja tulevista retkistä vaunulla.
Ihana yllätys oli se että olin unhoittanut asuntovaunuun sopivasti kaksi pulloa virvoittavaa limonaatia jotka toivat mukavaa helpotusta työn lomaan.
Ja vaikka nyt onkin sormet täynnä tikkuja, kämmenet pihkaa ja puolet klapeista vielä pilkkomatta oli tämä päivä kaiken kaikkiaan niin ihana että tulisipa huomisesta samanlainen.

Things that made me glad today. The fact that it is finally sunny when we got our wood for the winter (every last year it had rained). My caravan, where I went to lay down when the work wore me out and dreamed of summer. The two bottles of soda I found from my caravan to refresh us while working.
And even though I have spruce resin everywhere and there's still a lot of work to do with the log pile tomorrow, this day made me so happy that I wish tomorrow would be the same.

4 kommenttia:

 1. Näinpä. Juurikin tästä tänään töissä erään asiakkaan kanssa puhuin, kun osaa iloita pienistä asioista, on elämässä yllättävän paljon ilonaiheita :)

  VastaaPoista
 2. Juurikin kannettu viisi mottia halkoja latoon. Klapityöt <3 Limonadin sijasta kiskaisin kylläkin pari kylmää kaljaa, hyvää oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti oli, olisinpa itsekin tajunnut olusen ostaa, vaan eipä tullut mieleeni. Minulla ja miehellä kinnaa kinttujen lihakset ja käsivarret on ihan letkuina kahden päivän ja kahdeksan kuution pilkkomis- ja kanto-operaation jälkeen, mutta mieli on mitä mainioin!

   Poista