perjantai 30. elokuuta 2013

Odottamaton kunnia

Miten hienoa onkaan että Gloria Blog Awards -gaala järjestetään taas tänä vuonna.

Jos viime vuonna menin ehdokkuudestani hiljaiseksi niin tänä vuonna olen kyllä täysin mykistynyt. Blogini on ehdolla paras sisustusblogi -kategoriassa! Tämä on kyllä niin huippua että meinaa ihan järki lähteä päästä. Nytkin hykerryttää niin paljon että ei meinaa sormet näppäimistöllä pysyä kun tekisi mieli vain tanssia ja laulaa.

Tänän vuonna gaalassa on ehdolla yli 70 blogia 11 eri kategoriassa josta asiantuntijaraati valitsee suosikkinsa. Uusia kategorioitakin on tullut mukaan kilpaan. Parasta kuitenkin on että lukijoiden suosikkilistassa ovat tänä vuonna mukana aivan kaikki suomen blogit. Jok'ikinen joka tyyli-, ruoka- tai sisustusblogin kriteerit täyttää. Käykäähän äänestämässä omaa suosikkianne täällä ja antakaa tunnustus juuri niille jotka sen teidän mielestänne ansaitsevat.

Ja sanoinko jo että tämä on ihan huisia!

Gloria blog awards has nominated my blog in the best interior blog -category. Needless to say I'm completely speechless. Stunned, but so very happy, honored and exited. 
This year there is 11 categories and there's over 70 blogs nominated. In the peoples choice -category one can vote for any Finnish food-, style- or interior blog. To vote for your favorite go here.

13 kommenttia:

 1. Äänestin sinun blogiasi jo, koska tämä nyt vaan sattuu olemaan paras ja kaunein sisustusblogi, jonka tiedän. Onnea ehdokkuudesta, toivottavasti saat palkinnon :)!

  T: Sivusilmäilyn Silmäilijä, joka ei juuri nyt pääse kirjautumaan Bloggeriin

  VastaaPoista
 2. Mantavaa, onnea johdosta! Ääneni on taattu!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut mukaan pääsemisestäsi!

  VastaaPoista
 4. Äänestin blogiasi, koska se ON Suomen paras sisustusblogi :) Kirjoitat&kuvaat hyvin, mielenkiintoisesti ja viihdyttävästi. Tyylisi miellyttää, se on oikeasti omannäköisesi ja erilainen, ja pysyt sille taitavasti uskollisena. Ja se on erittäin virkistävää kun tuntuu, että monissa muissa suosituimmissa sisustusblogeissa julistetaan "omannäköisyyttä" ja silti kopioidaan samoja juttuja ja sisutuselementtejä niin, ettei niitä selaillessa välttämättä edes huomaa, milloin blogi vaihtuu toiseen...

  VastaaPoista
 5. Onnea!
  En kyllä ihmettele, että blogisi on joukossa...:)

  VastaaPoista
 6. Blogiasi on niin kiva lukea kun et matki ketään,et pöyhkeile design-tavaroilla ja kuljet omaa polkuasi. Kotisi on niin viihtyisän harmoninen,ei mikään tavarakaaos saati liian askeettinen.
  Juuri kun luulee ettei enää löydy paikkaa/asiaa mitä fiksata,yllätät.

  Olet ehdottomasti paikkasi(ja toivottavasti myös voittosi)ansainnut.

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti suosikkiblogini: omaperäinen, idearikas, hauska. Onnea kisaan!

  VastaaPoista
 8. Olenko mä muistanut sanoa että te olette juuri se syy miksi tätä blogia pidän? Ihania olette!

  VastaaPoista
 9. Sait ääneni ja todella toivon että voitat. Pari muuta blogia oli siinä hilkulla, mutta kyl tää on silti paras. Adjektiivit ei riitä kuvaamaan miksi. Ihanaa syksynaikaa!!

  VastaaPoista