torstai 21. maaliskuuta 2013

Tuliainen

Sain mukavan tuliaisen ameriikan maasta. Olen jostain syystä aina tykännyt vanhoista pullonavaajista ja taloudesta niitä löytyykin mukava määrä, mutta tällainen seinämalli uupui vielä kokoelmasta. Nyt ei tarvitse laatikonpohjia kaivella avaajaa etsiessään kun voi näin näppärästi napsauttaa pullon auki seinällä. Melkoisen luksusta.
Nyt täytyy vielä muistaa että tuommoinen tuossa on. Lyön vetoa että ensi kerralla pullonavaajaa tarvitessani koluan ensin taas kaikki laatikot läpi...

I got a nice present from America. This vintage Coca-Cola wall mount bottle opener is really clever. Now it takes less time to open a bottle than before when one had to first find the opener from drawers filled with stuff.

14 kommenttia:

 1. Vautsi vau!! :D t. Tiina

  VastaaPoista
 2. Oolalaaa! :D Mullon jossain jemmassa odottamassa sopivaa paikkaa sellainen seinämalli, se on komia! Löyty kirpulta joskus sata vuotta sitten(aattele miten vanha) ja edelleen siis laittamatta...

  Josko sitä nyt innostuisi edes etsimään sen laatikoista..

  VastaaPoista
 3. Aikas magee! Vieläkun olis enemmän noita vanhoja lasipulloja! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Mä huolisin Lillaan heti!
  Mutta mistä noita colapulloa saa?
  Just yks päivä ajattelin että kun muut roudaa viinaa reissuilta, niin pitäiskö mun Istanbulista tuoda noita ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä turhaan. Näitä myy suomessa kaikki vähänkään isommat ruokakaupat. Ovat siellä missä lasipullolimut muutkin ja jos ei ole pyydä tilaamaan :-)

   Poista
  2. Kas perhanaa, mä vissiin käyn niin harvoin limppariosastoilla muualla kuin lähikaupassa! Kiitos!!
   Ihan pakollisia Lilla-pulloja kesäksi :D

   Poista
 5. On pakko vinkata sulle eräästä paikasta Nurmijärvellä,Ruusulinnan omistaja myy vanhoja armeijan ammuslaatikoita erittäin edullisesti (5-10e/kpl).Siis samanlaisia kuin se sun powder tools-laatikko.Löytyy Tori.fi vanhoja vahvoja laatikoita-nimellä yhteystiedot ja miksei Ruusulinna-tanssilavan tiedoistakin.

  VastaaPoista
 6. Ihana! Voiko tuollaisen varjolla juoda myös enemmän kokista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan vois, mutta mä olen cola-addikti ja koitan olla juomatta :D

   Poista