perjantai 8. maaliskuuta 2013

Talvilakanoissa vielä

Talvi vielä sinnittelee ja kevätlakanoita en ole vielä kehdannut esille ottaa vaikka aurinko välistä makuuhuonettakin jo lämmittää. Sen sijaan intouduin oikein korostamaan talviunien ihanuutta kirjoittamalla tyynyliinoihin omiin uniini sopivat tekstit. 

Itse kuulun niihin ihmisiin jotka nukkuvat reilut yhdeksän tuntia yössä. Yhtään vähemmän unta ja olen kiukkuinen ja palelen koko päivän. Onneksi nykyään hyviä yöunia osataan jo arvostaa ja vaikka tätä tyynyliinoihin painamaani väittämää ei nyt ihan todeksi kai ole todistettu, niin itse ainakin uskon siihen vankasti.

Ja lakanoista puheenollen Sisko arpoo blogissaan Marimekon Tasaraitaa, käykäähän osallistumassa.

It's still winter even though the sun occasionally has been seen. And when it's winter I have my winter bed linen still in use. I even got an idea to print the bigger pillow cases with texts that describe my sleeping habits. Yes I'm a big sleeper, more than 9 hours a night is perfect for me.

7 kommenttia:

 1. On kyllä jalo taito osata nukkua tarpeeksi. Itse yllän yleensä vaih 8h vaikka kuinka yrittäisin enemmän. :) Mutta toisaalta, ei minulla olekkaan noin kaunista sänkyä. ;)

  VastaaPoista
 2. Noin ihanassa makkarissa ja noiden vällyjen välissä uni tulee varmasti! :) T. uniongelmainen

  VastaaPoista
 3. Ihanan viihtyisää. Rauhallinen olo tuo Nukku-Mattiakin nopeammin..

  VastaaPoista
 4. Löysin blogiisi just ja oiii miten ihana löytö tämä olikin! Lukijaksi jään samantien! :)

  VastaaPoista
 5. En olekaan aiemmin kuullut talvilakanoista. Huh.

  VastaaPoista
 6. Talvilakanat? :) Huomioni kiinnittyi keittiösi hellaan. Juuri samanlainen oli lapsuudenkodissani ja siitä on aikaa yli viisikymmentä vuotta! Vahvoja ovat nuo entisaikojen vempeleet, kun nykyiset tahtovat paukahtaa kohta takuuajan mentyä umpeen!

  VastaaPoista