tiistai 19. maaliskuuta 2013

Herätys

Olen aina inhonnut käsipyyhkeitä vessoissa. Yleensä froteeta ja yleensä märkiä. Omassa vessassa varsinkin. Ja ilmanvaihdolla tai vuodenajalla ei mitään merkitystä, pyyhkeet ovat kuivia vain aamuisin saatuaan yön olla rauhassa tai silloin kun olen juuri vaihtanut ne puhtaisiin. 
Kunnes. Tässä yhtenä päivänä tajusin kokeilla pellavapyyhkeitä vessaan ja kah, koin herätyksen. Pyyhkeet imevät unelmaisen hyvin ja kuivahtavat parhaimmillaan vartissa. Miksei kukaan kertonut tätä minulle aikaisemmin? En ehkä enää ikinä palaa froteeseen käsipyyhkeissä.

I've always hated wet towels in  toilets. I have never seen a toilet towel that would dry fast until now. I've always used terry cloth towels but since I changed in to pure linen my towels have been dry. Funny thing is that I didn't figure this out much sooner.

12 kommenttia:

 1. Olen miettinyt tuota ihan samaa. Kyllä nyt tais käydä niin, että meidänkin vessaan vaihtuu pyyhkeet NYT. :)

  VastaaPoista
 2. Totta tosiaan..meillä oli lapsuudenkodissa pellavapyyhkeitä aina wcssä...että häpesin niitä kun ne olivat jotain mummon kutomia...nythän ne ottaisin riemustakiljuen omaan vessaan :)

  VastaaPoista
 3. Tuo onkin hyvä idea, täytyy kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. Wau, hyvä idea! Täytyisikin kokeilla. Vanha hyvä materiaali on varmasti parempi kuin frotee.

  VastaaPoista
 5. Olen kokenut samoja tunteita (sie toinen Sari yläpuolellani)...pellavapyyhkeet keittiössä/WC:ssä/saunareissuilla...mutta aatelkaa miten se taas on niin totta se sanonta että "vanhassa on vara parempi"!
  -Sari-

  VastaaPoista
 6. Olen etsiskellyt, lähinnä netistä, noita pellavapyyhkeitä. Mistä olet itse löytänyt nuo ko.? Jokipiillä on puuvillapellavaisia, mutta liekö yhtä hyviä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on itseasiassa H&M Home -malliston keittiöpyyhkeet. Lapussa lukee 100% pellava.

   Poista
  2. Ai jaa! Kiitos tiedosta! :)

   Poista
 7. Hyvä idea kyllä! Kahden hengen taloudessa on froteet toiminu ihan hyvin tähän saakka tosin, ja vierastan pellavaa sen takia että se on niin ryppyistä pesun jälkeen ilman silitystä ja olen maailman laiskin silittämään yhtään mitään... Mutta onhan nuo nyt paljon froteisia hienommat!

  VastaaPoista
 8. Vinkki: kirppareilta löytää pellavaisia isoja pöytäliinoja tosi halvalla. Monesti hinta on muutaman euron, maksimissaan 15 euroa. Niistä ompelee monet pyyhkeet.
  t. Heidi

  VastaaPoista