maanantai 27. helmikuuta 2012

No jo on

Kyllä nyt on raitoja, etten sanoisi... 
Kaapin värisävyt määräytyivät sen mukaan mitä maalivarastoistani sattui löytymään, eli oikein tummaa ruskeaa, mustaa sekä kitinvalkoista (samoilla väreillä oli tehty myös koe numero yksi). Raidat maalasin ensin ihan vapaalla kädellä ja ilman mittanauhaa, vatupassia tai sen suurempaa suunnitelmallisuutta. Kun ensimmäiset olivat kuivuneet maalasin väleihin raidat maalarinteipillä rajaten ja edelleen pelkällä silmällä kohdistaen. Halusin että raidoissa ei olisi mitään "kaavaa" ja lopputulos olisi mahdollisimman epäsymmetrinen kuitenkin niin että värit ovat symmetriassa. Ja ihan hyvin tuo onnistui (tuo mieleen viivakoodin). 

Voisi kuvitella että pienessä (noin 3,5x3m) makuuhuoneessa noinkin häiritsevästi maalattu kaappi olisi jotenkin levottoman näköinen ja särkisi silmään, mutta hassua kyllä kaappi kokoaa muun huoneen sisustuksen nyt yhtenäisemmäksi ja sopii tilaan kuin manteli puuroon.

So here it is. The striped wardrobe. The paint is still a little wet and I need to fix a few flaws, but otherwise it's done. I used paint leftovers that I happened to have, black, very dark brown and putty-like white. I did it all with free hand and some masking tape.
You might think that the striped look would distract ones eye, but it doesn't, now the room feels more put together than it was before. 

15 kommenttia:

 1. Aivan ihqu viivakoodi-kaappi! Tyky-tykkään.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Wauh...tulipa kaapista aivan IHANA....rohkeasti olet käyttänyt värejä...:)

  VastaaPoista
 4. Ovela. Kiva, että kaapista tuli hieman epätavallisemman näköinen. 10 pistettä ja papukaijamerkki =o)

  VastaaPoista
 5. Hei
  Törmäsin tuolla vanhassa postauksessa asuntovaunuprojektiin, joka näytti mielenkiintoiselta. Mitä sille kuuluu?

  VastaaPoista
 6. *En löydä sanoja kuvaamaan kuinka hieno siitä tuli*. :D Mahtava. Pidän. Wau.

  VastaaPoista
 7. Illusiah, asuntovaunu tönöttää tuolla hangessa lumen alla piilossa. Meinasin viime kesänä sitä aloitella, mutta sitten tuli kaikkea muuta... Tänä kesänä olisi suunnitelmissa sen kimppuun käydä, mutta en mene vielä lupaamaan että ehdinkö.

  VastaaPoista
 8. Lopputuloksesta tuli ihana suklaakarkki <3

  VastaaPoista
 9. U.P.E.A.!!! Onnea tosi hienosta lopputuloksesta! :)

  VastaaPoista
 10. Upea! Muhun aina vaan uppoaa mustavalkoisuus ja eritoten noin rohkeasti toteutettuna. :)

  VastaaPoista