tiistai 14. helmikuuta 2012

From pretty to pretty tough

No siitähän se inspiraatio taasen läksi. Olin kai alunperin joskus haaveillut kaappiin lasia oveen, mutta nyt tyyli vaati jotain rouheampaa. Visiitti paikalliseen rautakauppaan poiki metallisen grilliritilän joka istui melkein sellaisenaan oven aukkoon ja omista kätköistä löytyi vanha lukkovedin valkoisen posliinivetimen tilalle. 
Aluksi olin hieman epäilevä ritilän läpinäkyvyyden suhteen, mutta tuleepahan nyt pidettyä kaappi sisältä siistinä ja nyt kun silmä on jo tottunut tuijottelemaan kosmetiikkapurnukoita, näyttää se oikeastaan aika kivalta että läpi näkyy.


The sideboard turned black almost immediately after my last post. Since the color changed so dramatically I had to find something as dramatic for the door and the knob. The metal mesh and the vintage door lock finishes the look perfectly. My only worry was how it'll look when you can see all the insides of the cabinet, but now that my eye is accustomed to seeing all the stuff inside I think it looks quite nice actually.

13 kommenttia:

 1. Ihana kaappi! Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 2. Todella kiva! Mä tykkään kyllä! :) Ihanaa ystävänpäivää ja kiitos inspiroivasta blogistasi.

  VastaaPoista
 3. Aivan huippu keksintö...olet loistava ideoissasi..kerrassaan painit omissa luokissasi..jehna kuinka hieno:)
  Jään tässä pienine aivoineni ihmettelemään kuinka sama kaappi voikaan näyttää NIIIIN erilaiselta...
  Ystävänpäivää jokaikiselle tän vuoden päivälle:))
  -Sari-

  VastaaPoista
 4. Todella hieno kaappi ! Ihanaa luovuutta, todellakin !Hyvää Ystävänpäivän yötä :)

  VastaaPoista
 5. sä se sitten aina kksit kaikkea kivaa.. mikä tossa oli ennen ton ritilän tilalla? sun ulkoeteisestä mä olen saannut niin monta inspiraatiota että ei ole tosikaan,sulla on vaan kauniinpi,pakko myöntää,niin ja hyvää ystävänpäivää:)

  VastaaPoista
 6. Hieno tuli :) Ja sinulla ei kauaa mene kun idea on jo toteutettu. Täällä hoidetaan yleensä vain se ensimmäin puoli siitä että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty...

  VastaaPoista
 7. Ihania ideoita täällä blogissasi:)

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava!


  meria:)

  VastaaPoista
 9. Luovaa sisustamista, jes!!

  Marjatta :)

  VastaaPoista
 10. merja mentula, siinä oli pitsiverho ennen.

  Sari*ll, no, esim. makuuhuoneen kaappi on edelleen työn alla ja eihän tässä vasta kohta ole mennyt kun kuukausi kun aloitin ;-) että en minä ny niin nopea välttämättä ole...

  Hyvää (eilistä) ystävänpäivää kaikille myös ja kiitokset kehuista ja kommenteista!

  VastaaPoista