torstai 16. helmikuuta 2012

Sisut

Tuli tuon uudistetun eteisenkaapin myötä sellainen fiilis että pitää saada vähän väriä tuohon eteiseen. Kävin pöllimässä lapsen huoneesta siellä melko turhana koristeena olleen vanhan jauhesammuttimen ja täräytin sen vanhan peilin tilalle seinään. Keittiössä oli sopivasti toinen samanlainen ja siitä syntyikin aika hauska efekti kun yhdellä silmäyksellä näkyy kaksi sisua.

I replaced an old mirror on the hall wall with an old fire extinguisher. I have one in the kitchen too and now it makes a fun effect when you can see both of them at the same time. 

9 kommenttia:

 1. Että kadedhin noita teidän maalattuja lautalattioita. Meillä ei ole niitä varmaan ole koskaan ollutkaan tai ainakaan ole säästetty..

  VastaaPoista
 2. Mistä olet haalinut vanhoja palo-aiheisia tavaroita..?
  Mieheni on palomies ja olisi kiva saada uuteen kotiin tämäntyyppisiä vanhoja asioita! :)

  VastaaPoista
 3. Bella, sain nämä vuosia, vuosia sitten yhdestä purkutalosta. Kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä joskus näkee paloaiheista antiikkia.

  VastaaPoista
 4. Ja nehän näyttää tosiaankin hyvältä:)

  VastaaPoista
 5. Upea ja inspiroiva blogi! Ensimmäistä kertaa olen kunnolla käymässä ja kaikkiin kuviin suorastaan jumiutuu, kun yrittää jokaisen yksityiskohdan bongata:)Sain hyvän idean tuosta eteisen lampusta pari postausta taaksepäin, meillä nimittäin on hieman samanhenkinen lamppu ja sen voisi vähän noin sijoittaa..

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja täällä sun blogissa :) Ekaa kertaa eksyin.

  VastaaPoista
 7. Wau, upeat. Enpä ole ennen tuollaisia sammuttimia nähnnyt!

  VastaaPoista
 8. Ihanat ! Tuollaisen mäkin haluaisin - upea yksityiskohta ja vielä makeempi, kun niitä on kaksi !

  VastaaPoista