lauantai 18. helmikuuta 2012

Kukkaruukku


Kävin tänään ostoksilla. Ostin ensi kesäksi kukkatelineen. Myyjä väitti tuota vanhaksi pesukoneeksi, mutta itse olen sitä mieltä että tuo on kirnu. No, oli mikä oli on se aivan täydellinen kukkateline kesäksi puutarhaani. Täytynee vain ensin iskea siihen venelakka tai muu tökötti pintaan, että kestää sitten hieman säätäkin, tuon ikäistä kun ei ihan heti kehtaa pilalle päästää. Mutta miettikää kuinka hienolta se sitten näyttää kun se on täynnäänsä vihreää!

I went shopping today and found this. The seller claimed it's an old washing machine but I think it's a churn. I really don't care what it's purpose was in the past, it is a perfect flower stand for my garden, isn't it.

9 kommenttia:

 1. Mullekin väitettiin viime kesänä Rauman kirppiksellä, että tuollainen on pesukone.
  Mene ja tiedä sitten, kirnuksi minäkin arvuuttelin ensin.

  Hieno kukkalaatikko siitä jokatapauksessa tulee!!

  VastaaPoista
 2. I don't know if it's a churn or a washing machine but it's a great find!

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin tuota pesukoneena pitäisin...siihen kuuluu kampi,jolla sitä voi pyörittää....kaunis kyllä on kukkalaatikkonaki...uskoisin:)

  VastaaPoista
 4. Hajusta pitäisi erottaa kumpana on käytetty, kirnuun jää semmoinen hapahko haju, pesukoneeseen saippuan. Vaikea kyllä kuvitella, että tuolla olisi voinut pyykkiä pyörittää, koska lavat on aivan seinää myöten ja pyykki jäisi jumiin iliman muuta - kallistun siis kirnun kannalle. Hieno peli ja just semmoinen, että onneksi minulla ei ole, koska ruukuksi en hennoisis laittaa ja säilyttämiseenkin iso:D En silti yhtään paheksu, että aiot kukkia siihen laittaa, sitä en tarkoita - itse vain en vain saata:)

  VastaaPoista
 5. Kukkalaatikkosi on kirnu.
  http://www.antiquehelper.com/item/373872

  VastaaPoista
 6. Inkivääri, vähän samaa vikaa itsessäkin, mutta koitan yleensä olla tuhoamatta mitään oikeasti arvokasta ;-) Tämä kirnu ei enää käyttökunnossa ole ja tykkään että tavaroilla voi olla muitankin funktioita kun vain se alkuperäinen (pilaamatta tavaran alkuperäistä ulkonäköä).

  Wanna, sitähän minäkin. Kiitos linkistä. Hassua nähdä sama esine ihan ehyenä :-)

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan hiano! Männä viikolla tuli hyötikseltä dyykattua peltinen työkalupakki (sopivasti hieman vinttura) tulevan kesän kukkapurkiksi. Sulais nyt vaan nuo lumet äkkiä.... :-)

  t. vakkarilukija

  VastaaPoista
 8. Itse en tajua miten se pyykki muka siellä pyöris, nehän menee ihan solmuun. Kirnu se on :D

  VastaaPoista