tiistai 21. helmikuuta 2012

Oi jospa ihmisellä...

Olen tehnyt henkilökohtaisen ennätykseni joulukoristeiden pois ottamisessa. Nyt on laskiainen ja kuusi se vain olla tönöttää olohuoneessa. En pysty enää edes itselleni selittämään miksi se tuolla vielä istuu. Kysyin ukoltakin männä iltana, että huomaako hän olohuoneessa mitään outoa ja ei kuulema huomannut. Päättelin siitä että se sointuu sinne niin hyvin, että on muuttunut jo osaksi sisustusta. 
Koitan nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja pistää tuon joulumuiston nippuun ja pakettiin, mutta en ihan vielä. Illalla pistän siihen vielä kerran valot päälle ja tunnelmoin joulusta, ihan vain kostoksi itselleni.

Christmas is long gone but I just realized I still have my tree in the living room. It blends in so well with the rest of the room it had almost turned invisible to the eye (lame excuse, I know I've been just lazy). As a "punishment" for myself I'm going to light it up one more time this evening and enjoy the Christmas feeling, and then I'll take it down, I promise (fingers crossed).

19 kommenttia:

 1. Oh! Mikä kuusi se onkaan, upea! Miksipä tuota pois heittää! :D

  Upea on tuo tuolikin tuossa oven vieressä! Mullakin olis joulu, jos tuollaisen saisi!

  VastaaPoista
 2. Minä varmasti pitäisi joulukuusen sisällä ihan koko talven, jos siinä vaan neulaset pysyisivät.

  Tuollainen muovikuusihan voi hyvinkin olla vaikka aina paikallaan, voisi vaikka vaihtaa koristeita aina välillä.

  VastaaPoista
 3. Aidon kuusen tahtoo jo mieluusti heittää loppiaisena ulos, sen verran paljon siitä kulkeutuu neulasia joka puolelle kotia ja imuroida saa.. =)

  VastaaPoista
 4. Niin komea kuusi, ihmekös tuo ettet ole raaskinut sitä pois heittää... :)

  VastaaPoista
 5. No meillä on joulukuusi vielä terassilla valoineen. Kauniiltahan se näyttää.

  VastaaPoista
 6. oih, joulua pitäiskin saada tunnelmoida pidempään! ^_^ Mullakin roikkuu ikkunan pielessä vielä jouluna laittamani sähkövalot. Ne on keltaiset, eivätkä näy ulos - siispä saan pitää ne vielä. :) ja kuten jo niin moni totesi, on kyllä komea kuusi sinulla. Itse ihastuin myös kauniiseen muotoon, joka oven lasissa on. :) Ihana koti sinulla!

  VastaaPoista
 7. No olet sinä sitkeä ;). Mulla tulee heti aaton jälkeen sellanen oksetusreaktio kaikesta jouluun liittyvästä, että heitän kaikki sitä muistuttavat asiat heti laatikoon, kun laps vaan antaa luvan!

  Saara

  VastaaPoista
 8. Heh, tämä oli hauska!

  Ja minä kun olen potenut huonoa omaatuntoa pihapuussa edelleen olevista ulkovaloista (jotka eivät kyllä ole olleet enää kuukauteen edes päällä)...

  VastaaPoista
 9. Minulla oli aikoinaan muovikuusi kesään asti :D Pääsiäisenä siinä oli tipuja ja munia, vappuna serpentiiniä ja ilmapalloja. Juhannuksen tienoilla yritin sitten hankkiutua kuusesta eroon vähin äänin, mutta ongelma oli kuusen kuljetus pihan poikki toisessa talossa sijaitsevaan kellarikomeroon. Näppäränä tyttönä päätin tehdä sen yöaikaan... Että olipa noloa törmätä jopa kahteen naapuriin valoisassa kesäyössä joulukuusi kainalossa ;) Miksi ihmeessä ne olivat liikkeellä siihen aikaan vuorokaudesta?? Vannoin, että seuraavana vuonna vien kuusen heti joulun jälkeen varastoon. Ja taas tuli pääsiäinen ja tiput kuuseen... ;D

  Tuo teidän kuusenne on kyllä todella kaunis, joten miksei se menisi vielä pari päivää... tai viikkoa... jopa kuukautta?

  VastaaPoista
 10. Ehtiihän sitä, Juhannukseen on vielä aikaa :)

  Oikeastaan piti kommentoida, että onpa upea kuva, mahtavat nuo väliovet, tuoli ja matto! Kiitos siis kauniista kuvasta, piristi aamun blogikierrosta ihanasti!

  VastaaPoista
 11. Kuusi läksi tänään aamupäivästä vinttiin säilöön. Phuh! Oli jo hieman ehtinyt pölyttymäänkin mokoma. Onneksi avauduin siitä täällä sillä muutoin olisin varmaan jättänyt sen niille sijoilleen odottamaan ensi joulua ja sitten se vasta pölyinen olisikin ollut :-)

  VastaaPoista
 12. Komea kuusi ! Meidän olohuoneessa on vielä yhdet jouluvalot - peilin ympärillä. Tykkään niistä, eikä kukaan ole sen enempää ihmetellyt tai kysellyt :) Julen varer helt til påske - sanotaan laulussakin.

  VastaaPoista
 13. Aika räväkkää... Juhannuskuusi - uusi trendi!

  VastaaPoista
 14. Hauskaa ettei ole hoppu joulusta luopua. Sai hymyn huulille.

  VastaaPoista
 15. :D Juhannuskuusi-uusi trendi :D Nythän on vielä talavi, saahan se joulukuusi vielä ollakki, muutetaan vaan nimeksi talvikuusi niin kukkaan ei ihmettele :)
  Meilläki kuusi oli pitkälle pitkälle vielä loppiaisen jäläkeenki ku neulaset pysy hyvin paikoillaan, pietettiin vettä ihan alusta asti jalassa niin ettei se kertaakaan päässy kuivaan niin ei pahemmin neulasekkaan varissu, ei tullu ku pikkasen vaan imuroimista :)

  VastaaPoista
 16. Nuo väliovet on todella kauniit. Kuuluivatko ne taloon vai onko löydetty jostain muualta?

  VastaaPoista
 17. Sanna, väliovet olen saanut lahjaksi ytäväni isovanhempien purkutalosta. Ovat vuodelta 1955.

  VastaaPoista
 18. Multa löytyy samanmoinen tuoli ilman käsinojia tuolta parvekkeelta,voisin myydä sen sulle parilla kympillä jos kiinnostaa.En tiedä kylläkään miten pitkällä asut...Itse asun Keravalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, mutta en tarvitse nyt yhtään enempiä tuoleja talouteeni :-)

   Poista