torstai 23. kesäkuuta 2011

Outo ilmiö

Jostain syystä keittiön pöytä on meillä aina täynnänsä tavaraa. Olen kokeillut isompaa pöytää ja pienempää pöytää mutta tulos on aina sama, tavaraa täynnä. Ruokailua varten saa aina olla tyhjentämässä pöydältä ylimääräisiä kukkaruukkuja ja hedelmävateja. Joskus jaksoin tästäkin ilmiöstä olla kovin tuskastunut, mutta nykyään viis veisaan. Luulen etten edes kestäisi katsella tyhjää pöytäpintaa ja eikös sitä sanota että laitetaan "pöytä koreaksi", näinhän juuri olen tehnytkin.

I have a habit of filling the dining table with so much stuff that you can't fit to eat there. At some point I tried to stop this habit by changing the table first to a smaller one and then larger, but it didn't work the clutter was there again. Nowadays I just can't be bothered. The table looks too naked if there's nothing on it.

8 kommenttia:

 1. Kyllähän tuollaista katselee ..toista se on meidän erilaisista papereista ja mainoslehdistä peittyvä ruokapöytä =P :D

  VastaaPoista
 2. Ole vain iloinen koreudesta, meiän pöytä on harvoin tyhjä, mutta sinne kertyy kaikkea vähemmän koreata...postia, juomalaseja...astioita jotka ovat menossa tai tulossa astianpesukone-kaapit välillä :(
  Myös olohuoneen pöydät vetävät sälää puoleensa kuin mangneetti...

  VastaaPoista
 3. Meillä on sama ongelma, täyte vain ei ole yhtä kaunista (lehtiä, kirjeitä, laskuja, kirjoja, piirustuksia, leluja, ...)

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä pöydältä. Meillä roikkuu kaikilla pinnoilla vaikka mitä tavaraa - lisätilaa odottelen innolla, jospa saisi lisää säilytystilaa.

  VastaaPoista
 5. Mitäs se haittaa, jos pöydälle kerääntyy tuon näköinen kasa? Meillä kun keittiönpöytä on aina täynnä lehtiä, mainoksia, banaaninkuoria ja likaisia lautasia...

  VastaaPoista
 6. Meillä sama ilmiö näkyy keittiön tasoilla. Olisi niin kovin paljon kaikkea, mitä haluaisin pitää esillä, mutta tilaa on rajallisesti. Toisaalta on niinkin, että liian kliiniset tilat eivät näytä tippaakaan kodikkailta.

  VastaaPoista
 7. Ja joku ihana vanha radiokin siellä on. Meidän keittiön pöytä menee yleensä enemmän myös tuonne lehtiä sekä muita lippusia ja lappusia osastolle.

  VastaaPoista