torstai 30. kesäkuuta 2011

Varjoralli

Arvatkaapa onko ruuhka-suomen alueelta helppo löytää auringonvarjo kun alemyynnit ovat jo pitkällä ja suurin osa kaupoista myy vain eioota. Kahden päivän reissaamisen ja kiertelyn jälkeen tyydyin tähän kaksimetriseen sopivan kokoiseen mutta sieluttomaan halpisvarjoon ihan vain välttyäkseni täydelliseltä hermoromahdukselta. (Ensi keväänä marssin kyllä heti lumien sulettua ostamaan sen ihanan ikean varjon jota tähän olin alunpitäen kaavaillut.) Mutta hyvä se on tämäkin varjo, välttää tämän kesän. (Ja koitin muuten miettiä miten olisin saanut sen edellisen, valkoisen varjon tuunattua tähän tilaan sopivaksi, mutta se suunnitelma kariutui siihen, ettei sataprosenttista polyesteriä voi mitenkään kotikonstein värjätä ja valkoinen ei ole minun pihani värikartalla tänä vuonna ollenkaan.)

A new parasol that I found after spending almost two working days shopping. I'ts quite difficult to try to find a perfect parasol when the summer sales have emptyed the stores. Well this will work fine for the rest of this summer, and next spring I'll go straight to ikea and get the parasol I had my eye on before it was sold out.

3 kommenttia:

  1. No mutta, napakka varjo se tuokin on! Olisin valmis lähtemään jo barrikaadeille mielikuvituksettomia varjoja vastaan, niitä kun on niin samperin hankala tuunatakin! Missä ruudut, raidat ja kukkaset ja kirjain-printit? Enkä puhu nyt mistään sotka-sorsa kuoseista... Kaivataan kansannousua!

    VastaaPoista
  2. Sanna, olen ihan samaa mieltä! Tuolla kierrellessä mietin että onko koko suomen varjot jonkun yhden sisäänostajan hankkimat kun niin yksitoikkoisen samanlaista oli valikoima joka paikassa.

    VastaaPoista
  3. Sprii liukoilsella tussilla mietelauseita... raitoja, tai joku mukava arvoitus :)

    VastaaPoista