sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Lisää emalia eteiseen

Voiko vanhoja emalikylttejä olla koskaan liikaa? Missä menee raja persoonallisen sisustuksen ja museon välillä? Itse olen sitä mieltä että oma rajani ei ole vielä tullut vastaan vaikka eteisessä emalikylttien armeija asustaakin. Kylttien sanoma voi olla humoristinenkin, niinkuin vessa jonka ovessa lukee konttori tai hissi joka onkin vain vaatekomero (voi sitä harmia joka muutamaakin pikkulasta on kohdannut tämän tajutessaan). Kassa- ja Myynti-kyltit ovat viimeisin hankintani ja ne löysi sisko. Asettelin ne vielä toistaiseksi eteiseen vaikka mieli tekisikin ehkä niille jokin humoristisempi paikka löytää.

Old enamel signs are my weakness. I have a sign on my toilet door that says "office" and the sign on my closet says "lift". My sister found me two new signs that say "sales" and "cashier". I put them next to the other signs even tough the hall might soon look like a museum of old signs.

9 kommenttia:

 1. Oi miten ihanaa olisi asua museossa! Mulla sellaista rajaa ei siis varmaankaan ole ollenkaan ;)
  Emalikyltit ovat hauskoja, itseltäni löytyy "Kätilö" ja "Pääsy kielletty" jotka koristavat toistaiseksi hyllyä makuuhuoneessa. Pidän kyllä myös vanhoista varoitus- työmaa- ja pihakylteistä. Esim "vaatteiden puhdistus paineilmalla kielletty" alkaa kuulostaa hauskalta kun sen pistää eteiseen. Parkkihallin purkutyömaalta talteen korjattu "Pysäköinti sallittu vain tontinomistajan luvalla" tuottaa tirskahduksia parvekkeella. Ja mihinkähän sitten sijoittaisin tuon "Ei saa kytkeä, miehiä työssä". Ehkä isännän tietokonenurkkaan?

  VastaaPoista
 2. Kauniita nuo kyltit!
  Muuten meiän isäntä sanoo usein, kun menee vessaan, että käy toimistossa. :) Että konttori kyltti sopii hyvin!

  VastaaPoista
 3. Toi hissi on ihan törkeen hauska :-) Kyltit on ihania.

  VastaaPoista
 4. Tuollaisia olisi kyllä kiva löytää! Itse olen toivonut joskus törmääväni esim. sairaaloiden vanhoihin kyltteihin. Mahtaakohan niitä olla enää missään liikkeellä?! Olisi vaan hauska laittaa vaikka vessan oveen "Toimenpidehuone" tai saunan pesuhuoneeseen "Huuhtelu".

  Kivat kyltit! : )

  VastaaPoista
 5. Anne, nuo olis kyllä hauskat :-) Itse en ole kyllä sairaaloiden vanhoja kylttejä vielä missään myynnissä nähnyt.

  VastaaPoista
 6. Hissikyltti komeron ovessa on huippu!

  VastaaPoista
 7. Kyltit on hauskoja!! mä just ostin tuollaisen "hissi" kyltin kirpparilta. Mietin vielä minne sen laittaisi, vessan ovessa meillä on pyöreä kyltti jossa on keskellä viiva ja toisella puolen mieshahmo ja toisella naishahmo.

  VastaaPoista