tiistai 21. kesäkuuta 2011

Vitriini

Olen aina haaveillut hienosta lasisesta kenkäkaapista makuuhuoneeseeni, siinä olisivat rivissä esillä parhaimmat (ja kalleimmat) juhlakenkäni. No, makuuhuoneeseen ei lasikaappia mahdu ja hienoimpia kenkiä ei ole kuin kaksi paria (eikä edes kalliita). Lasikaappi kuitenkin on ja se on aivan makuuhuoneeni oven edessä, melkein siis makuuhuoneessa joten unelma on toteutunut. Kaapin sisälle laitoin kenkien puutteesta johtuen kaikenmoista silmää hivelevää ja lopputulos on juuri niin ihastuttava kun haaveissani kuvittelinkin.
Uskomaton suoritus sinänsä että näinkin pieneen aulaan noinkin iso kaappi sujuvasti istuu ilman että näyttää ahtaalta. Taika on tuossa vitriinin peilistä olevassa taustaseinässä sekä valkoisessa maalissa. Tilan tuntu piskuisessa aulassa melkeinpä lisääntyi vitriinin ansiosta.

I've always dreamed having a glass cabinet in my bedroom filled with my most expensive shoes. Well my bedroom is too small for the cabinet and I only have two pairs of nice shoes, (cheap ones). But I do have a glass cabinet now and it's right outside my bedroom door. I filled it with my favourite things and it looks just as good as I dreamed.

11 kommenttia:

 1. Ai kuin tuo oliskin oiva paikka kaikille ihanille korkokengille ☺
  -eikun shoppailemaan!!

  VastaaPoista
 2. Kyllä,tuohon se sopii oikein hyvin...ja ei ole ahtaan oloinen:)

  VastaaPoista
 3. Upea! Todella kaunis kokonaisuus. Eikä näytä ahtaalta. Näyttää siltä että vitriini olisi tuohon aina tarkoitettukin. Tuollaisesta vitriinistä voisi nauttia itsekin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana vitriini! Ja hyvältä näyttää.
  Siinäpä erittäin hyvä syy ostella lisää ihania kenkiä kaappia täyttämään ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana kaappi ihanassa kodissa!

  VastaaPoista
 6. kaunis on. ensin ajattelin, että tästä tulee varmaan lehtikaappi.

  VastaaPoista
 7. Aivan mahdottoman kaunis! Juuri tuollaisen mä haluaisin juhla-astioille ruokasaliin...

  VastaaPoista
 8. Ihana aarrekaappi :D Vanhoista lasivitriineistä tulee aina jotenkin arvokas fiilis. Sellainen vähän museomainen, muttei liikaa. Koska lasivitriineissähän säilytetään aina niitä vain kaikkein arvokkaimpia asioita eikö vain :D Ei tuo ainakaan näistä kuvista päätellen näytä yhtään ahtaalta. Valoisa ja houkuttelee tutkimaan kaapin sisältöä.

  VastaaPoista