lauantai 18. kesäkuuta 2011

Ilmanraikastin

Kimppu tuoreita pioneja on tuliaisia visiitiltäni vihreässä talossa.  Makuuhuoneen yölipastolta leviää nyt koko huoneeseen niin huumaava tuoksu että väkisinkin on unissaan kesäisissä puutarhoissa. Sängyn päällä oleva silkkitäkki on uusin löytö ja se tarttui mukaan siskon kanssa tekemältämme huimalta kirpputorimatkalta jolloin kiersimme yhdessä päivässä peräti kahdeksantoista eri kirpputoria ja romukauppaa, hullun touhua mutta antoisaa.

The peonies are from my trip to vihreä talo. The enchanting scent is so strong that it infects my sleep and makes me dream of beautiful gardens. The red duvet is from a fleamarketing trip that I did with my sister. In just one day we visited eighteen different fleamarkets, crazy but fun.

5 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista, aivan ihana yöpöytä ja iso kimppu pioneja.

  VastaaPoista
 2. Missä kirppareilla käyt, kun aina löydät kivoja löytöjä?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, milloin missäkin. Käyn kirpputoreilla aina kun tilaisuus vain eteen tulee esim. matkoilla. Aina uuteen kaupunkiin mennessä koluan kaikki kirpputorit. Ja joskus ajan varta vasten jonnekin pidemmälle uusille kirpuille. Ei siis ole mitään yhtä paikkaa josta löytöjä tekisin. :-)

  VastaaPoista
 4. Mahtava kirppiskierros. Olisikin auto alla, niin voisi tehdä kunnolla ostoksia ja pääsisi nopsasti paikasta A paikkaan B. Tuo pionikimppu on hurmaava. Tuoksun voi melkein tuntea tänne asti.

  VastaaPoista
 5. Tervehdys! Löysin tieni tänne ihan ekaa kertaa ja liityinkin heti lukijaksesi. Kivalta vaikuttava blogi. Tervetuloa joskus kurkkaamaan meille päin www.kristallinhohtoa.blogspot.com :)

  VastaaPoista