tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kesäporstua 2011

Porstuaa ei ole ensimmäisen kerran vuosiin sisustettu kesäkuosiinsa se on muovaantunut siihen ihan itsekseen. Pidän kovasti tästä tilasta nyt ehkä siksi että tämä on ihan oikeasti käytössä eikä vain näyttelytila.
Huomaan että olen alkanut pikkuhiljaa "mummoutua", huonekasvit ovat päässeet porstuaan valokylpyyn ja oli ihan pakko hankkia myös pari pelargoniaa. Ikean rautatuolin ostin ihan vain sen leppoisan ulkonäön vuoksi, sekin on mielestäni tyyliltään ihanan mummo.

The porch hasn't been decorated for summer it's kind of decorated it's self. I have started to feel a bit "granny" (at the ripe age of 38) since I put the house plants to the porch to get more sun. The ikea's iron chair is a bit granny too, I just had to buy it cause it looks so cute.

8 kommenttia:

 1. Sitte kyllä täälläkin mummoudutaan ja pahasti jos noi on sen merkki :D

  Tykkään porstuasta kovasti!!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on taasen näppäriä käytännön ratkaisuja...on ehottomasti kysästävä millon olet ostanut Ikean mustan, ihanaisen tuolin?En saanut millään kyseistä tuolia haaviini Ikean nettisivuilta.Liekö jo vanhaa kuosia....

  Pelargonit ovat miunkin lemppareita, joten samassa veneessä seilaillaan:))
  -Sari-

  VastaaPoista
 3. Sari, se on LÄCKÖ -tuoli ja tummanharmaa väriltään. Tämän kesän mallistoa ikeassa.

  VastaaPoista
 4. Mummoutuminen on pelkästään hyvä asia, osaa pysähtyä paikoilleen esim. porstuaan...niinkuin minäkin ;)

  VastaaPoista
 5. Mahtava porstua! Pelargoniat ovat tosi cool - meille rakennetaan just kuistia ja sanoin rakentajalle, että laita leveät ikkunalaudat, että mahtuu pelargoneja :-)

  VastaaPoista
 6. Vierailin blogissasi! Ihania kuvia joista tulee mukava tunnelma, noissa kuvissa viihtyisi pitkään!

  VastaaPoista