perjantai 5. helmikuuta 2010

Muistutuskaappi
Työhuoneessa tietokonepöydälle kertyi aina jos jonkinlaista lippua ja lappua muistuttamaan vaikka mistä, kunnes keksin kokeilla josko se sadolinin ihmemaali toimisi myös liitutaulumaalina. Ja kuten huomaatte toimiihan se. Vähän on toki pehmeämpää, joten jos kovin painaa liidulla niin tuppaa jälki jäämään ikuisesti, mutta ei meillä niin tarkkoja olla että se elämää haittaisi. Nyt on toistaiseksi kaikki tärkeimmät muistutukset muistettu ihan kiitettävästi uuden systeemin myötä. Vielä kun muistaisi aina kirjoittaa tuohon kaappiin kun pitää jotain muistaa...

(Ja juu se on allekirjoittaneen hääkuva tuossa keskellä. Taitaa olla ihan ensimmäinen kerta kun naamaani näin julkisesti täällä esittelen, jotain sormia ja varpaita on saattanut vain ennen vilahdella.)

14 kommenttia:

 1. Hyvä idea, kun muistaisi käyttää! Itse olen ajatellut eteiseen pientä liitutaulua seinälle, mutta epäilen, ettei kukaan muistaisi sitä ainakaan lukea. Siinä vaan olisi niin kätevä viestitellä, mihin kukakin on mennyt, jos ei ole kotona.

  VastaaPoista
 2. Iik, sekä jännää että kamalaa saada kasvot sulle! kaunis kuva, kaunis pari, kaunis morsian! niin ja hauska toi liitutaulu.

  VastaaPoista
 3. Ihana työpiste!
  Ja tosi hyvä kaappi, kaikkinensa!

  Kiva saada sulle kasvot :)

  Hei, meilläkin oli lapsuudenkodissa tuollainen säiliöteroitin kynille - missähän sekin aarre nyt...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Oikein kiva kaappi ja hyvä idea.
  Kaunis hääkuva pöydällä.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mä kuvittelin sut isokokoiseksi naiseksi sellaiseksi vähän "körilääksi"!! Mut siellähän asuu varsinainen sievän soma keijukaunotar!!!

  VastaaPoista
 6. Aivan upea tuo kaappi. Ja tuo tuoli! Aivan upea työpiste.. teidän kodissa sitä silmä lepää!

  Oikein maistuvaa Runebergin päivää sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 7. ja nyt sitten on sekä aavekaappi että muistutuskaappi... mikähän sitten sopisi. Olisiko jonkinlainen löytökaappi? Minusta ainakin tuntuu, että tuo minun vaatekaappi kadottaa kaikki lempivaatteet. ja kutistaa! Että jos sellaisen kehittelet, niin minä lupaan kopioida sellaisen!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, ihana kommentti, nauroin oikein vedet silmissä. Ihan keijukainen en kuitenkaan ole. Pituutta on 172cm ja elopainoa lähemmäs 70kg. Mutta kiitos kumminkin jos keijukaunottaresta käyn. Päivän piristys! :-)

  Jaana, hyvä idea tuo löytökaappi. Alan heti suunnittelemaan ;-)

  VastaaPoista
 9. HEh, minäkin oon kuvitellu aivan erinäköisen naisen kirjottamaan blogia:DDD enempi edellisen anonyymin kanssa samoilla linjoilla:D
  -Tessa-

  VastaaPoista
 10. .... ja joka kerta lähden täältä yhtä maanisena pois =D

  VastaaPoista
 11. Hei, mistä tuo hieno valkoinen tuoli on peräisin? t. nimim. työtuoli haussa :)

  VastaaPoista
 12. Araminta, se on isoäitini vanha kampaamon asiakastuoli.

  VastaaPoista
 13. Aivan loistava idea! tuollaisen näköisenä kun pysyis omakin työpiste, vois inspiraatio olla aivan toista luokkaa ;P
  Koukuttava blogi myös kaikin puolin! :D

  VastaaPoista
 14. Melkoinen yllätys, sillä minäkin kuvittelin aivan toisen näköisen ja ikäisen maanikon! Näytät kaikkea muuta kuin "keski-ikäistyvältä"! :O

  VastaaPoista