sunnuntai 21. helmikuuta 2010

En osta Fairya juuri koskaan


Paitsi taas ostin. Tässä muiden blogeja selaillessani huomasin tällaisen pullon vilkahtavan vähän siellä ja täällä ja hirveässä nostalgiapuuskassa painelin ostamaan näitä itsellekin pari kappaletta. Samalla koitin miettiä, että eihän siitä nyt niin pitkä aika ole kun pullot vielä näyttivät tältä, eihän?

13 kommenttia:

 1. Minäkin olen ihmetellyt, että onko tuo nyt kuitenkaan niin vanha ja nostalginen. Näyttää tutulle ja tavalliselle. Kauppaan jäi.

  VastaaPoista
 2. Ei tästä nyt kauhean kauaa ole, kun nuo pullot näyttivät tuolta - kymmenen vuotta? Silti, hamstrasin pari. On niin tuhtia tavaraa tuo aine, että joutuu lantraamaan ihan vedeksi, ennen kuin kädet kärsii käyttää.

  VastaaPoista
 3. Minäkin näin näitä Fairy-pulloja blogeissa enkä ymmärtänyt, mitä erikoista niissä oli. Kunnes tuli oivallus; ainettahan on myyty ihan erilaisissa pulloissa ties kuinka kauan. Kaupassa en ole noita vielä nähnyt, liekö nopeammat tiskaajat ostaneet kaikki.

  VastaaPoista
 4. Minäkin hurahdin jo ostamaan tämän Fairy-pullon.Huomasin muuten,että on paljon riittoisampaa ja vaahdottuu eritavalla kuin"uudemmat" pullot.Onko myös koostumus "uusivanha"Onko muut huomanneet samaa?

  VastaaPoista
 5. Ite en oikein saanu nostalgiafiiliksiä pullosta vaikka aine onkin käytössä.Jos koostumus on tujumpi niin kai sitä pullon hakee..

  VastaaPoista
 6. Mulla sama, että en ole edes huomannut, että pullo olisi uusiutunut. Ihan tutulta ja nykyaikaiselta näyttää... Mutta saattaa se meillekin hiipiä. =)

  VastaaPoista
 7. Minäkin ajattelin ensimmäiseksi, että onko siitä muka niin kauan kun tuo pullo vielä oli kaupoissa...aika vastahan se oli?

  Pohdin kaupassa ostaako vaiko eikö ja tulin negat.lopputulokseen kahdestakin syystä; en ole koskaan pitänyt alkuperäisen fairyn hajusta (juu haju, ei tuoksu) ja toisekseen mullakaan ei kädet kestä tuota ainetta.

  VastaaPoista
 8. Voi, miten hyvältä näyttääkään tuo "vanha" pullo kaikessa yksinkertaisuudessaan ja graafisuudessaan kaiken värikoukerofonttisekamelskan seassa! Täytyypi heti hakea oman kotiinkin muutama!

  VastaaPoista
 9. Jos joku väittäisi, että Fairya on aina myyty tuollaisessa pullossa, niin uskoisin kyllä.. Onhan meillekin niitä uusia pulloja ostettu, mutta ei kaikkea vaan niin rekisteröi..

  VastaaPoista
 10. No ei kai minustakaan. Sitten aloin miettiä, että olenko jo niin vanha...

  VastaaPoista
 11. On Fairy ollut uudenlaisessa rumassa pullossa jo vuosia. Minusta oli pyhäinhäväistys kun menivät muuttamaan hienon pullon tusinatavraksi. Meillä siis aina käytetään Fairya.

  Me juuri tänään Sulon kanssa ihmeteltiin, että onkohan tuo retrofairy sitä vanhaa ainettakin, sillä se haisee oudolta. Minusta erilaiselta kuin nykyfairy. Retropullo tulee jäämään meillä kyllä käyttöön täyttöpullon ominaisuudessa.

  Hassuinta oli, että Fairyn mainoslauluhan meni "Hellävarainen on fairiiiiii", ja silti pullon takana on hurjat varoitukset siitä, miten aine ärsyttää ihoa!
  :-D

  VastaaPoista
 12. Jotenkin tuo tuntuu kyllä paksummalta ja tuoksu on erilainen, mutta mulla ei ole tavallista verrokkia vaan tuollainen omena-fairy.

  Mulla on aina ollut vakaa usko fairyn käsiä pehmentävään vaikutukseen. Itse tiskaan vain käsin ja tiskin jälkeen rasvaan hyvin lionneet käteni. Jos tiskaan jollain muulla kun fairylla eivät kädet tule yhtä pehmeiksi, vaikka kuinka rasvaa niihin hieroisi. Hyvät on myrkyt fairyssa siis. :-) Ainakin minulle sopii.

  VastaaPoista
 13. http://www.elokuu-luonnontuote.fi/index2.php?lang=fin&page=pesuainesarja

  Katsokaas, nuo on hyviä oikeasti, ja luonnonmukaisia :)

  VastaaPoista