keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Kakskytviis, kolkytyheksän, viiskytneljä...
Portaat ovat nyt numeroidut. Päädyin laittamaan kyltit peräkkäisiin portaisiin, numerojärjestyksessä ja alkaen toisesta askelmasta. Näin ne alakertaan näyttävät siltä kuin jatkuisivat ihan ylös asti (vaikka neljä viimeistä askelmaa onkin ilman). Nyt näyttäisi muuten kivalta, mutta tuo portaiden ja lattian väri on alkanut tympiä, eikä vähiten sen takia kun perheen kaksi leikkaamatonta uroskoiraa käyttävät tuota alinta askelmaa omien keltaisten mielipiteidensä ilmaisuun. Jostain syystä ajatus harmaasta, vaaleanharmaasta tarkalleen ottaen, on ruvennut tuntumaan oikeammalta väriltä eteisen lattiaan ja portaisiin. Kunhan tämä kevät tästä alkaa ja ilmat vähän lämpenevät niin pääsen toteuttamaan visiotani (portaikko on nyt liian vetoisa maalaamiseen).

(Huomatkaa taas tuo violetti ulkomaailma. Täällä meidän pihalla näyttää aina violetilta nykyään ;-) .)

21 kommenttia:

 1. Minun koneellani teillä on ihana sininen hämy pihalla... Numeroidut portaat ovat hienot!

  VastaaPoista
 2. Portaista tuli ihanat...ja lattiansävykin on kiva:)

  VastaaPoista
 3. Huiput numeroportaat :)

  VastaaPoista
 4. Äh. minä kun ihastuin noihin portaisiin ja ajattelin että..jospa sittenkin tuollaiset harmaan värin sijaan..anyway nuo numerolaatat on aivan kymppi!

  VastaaPoista
 5. Wau, hauskat! Mutta etkö pelkää, että joku kaatuu rapuissa kun laskee numeroita ja huomaakin menneensä laskuissa sekaisin!? ;)

  Kirsikak

  VastaaPoista
 6. Voi EI; mie en osaa enää nimeäni kirjoittaa! Förlåt mig!

  KIRSIKKA

  VastaaPoista
 7. Hieno numerointi! Ja ihanat nuo teidän portaat yleensäkin.

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno löytö nuo numerot. Osasitko etsiä niitä huuto.netistä vai tulivatko vain vastaan?

  Voi voi teidän koiria. Mulla menis hermo...

  Tule maalipensselin kanssa meille myös! Yksi sisäkatto odottais reipasta naista! =)

  VastaaPoista
 9. Numerot ovat tosi hyvän näköiset portaissa. Ja äänestän myös vaaleanharmaat!

  VastaaPoista
 10. Vau miten ihanat portaat !
  Tuo violetti ulkoilma on kyllä aika hieno ; )

  VastaaPoista
 11. Hienot nummerot. Mä näin muuten jossain sisutuslehdessä joskus portaat joissa tuo etupinta oli tapetoitu, sekin oli kivan näköinen.

  Onko teillä tuo portaikko ihan alkuperäinen? Meillä on jostain (rumasta, haperosta) vanerista tehdyt portaat ja haaveilen niihin uudesta askelpinnasta, joka olis juuri tuollainen, että tulee etureuna vähän pidemmälle. Liimapuuta olen vähän miettinyt, että saisi yhtenäisestä puusta sahattua... Sitten mäkin pääsisin koristelemaan rappusia, kun ne näyttäisivät vähän kivemmilta.

  VastaaPoista
 12. Kirsikka, se joku olen korkeintaan minä itse ;-)

  Nonna, etsin huuto.netistä ja ebaysta. Huuto.netistä löytyi sattumalta.

  Molly, on ihan alkuperäinen. Askelmat ovat paksua lautaa. Pikkuisen korkeat ovat vain kun askelman korkeus on 21-24cm.

  VastaaPoista
 13. Aivan ihanat nuo teidän portaat ja nuo numerot niissä on kyllä piste iin päälle!!

  Voi niitä koirapoikia...
  meillä eivät onneksi ikinä ole merkanneet sisälle, mutta portinpieli on kyllä ihan keltainen kun kaikki ohikulkijat siinä koiransa pissattavat ja sit nämä meidän hulit merkkaa aina päälle omansa. Ja sit mä lapioin niitä pois...heh.

  VastaaPoista
 14. Todella mainio yksityiskohta! vaaleanharmaa kuulostaa oikein hyvältä, on omaankin mieleen yhtäkkiä niin tuo väri, tekee mieli laittaa jostain syystä kaikkialle.

  VastaaPoista
 15. Olen pomppinut täällä tämän tästä kurkkimassa, ja linkittänytkim blogisi, mutta en muista, olenko aiemmin kommentoinut. Tuosta kuvasta tuli ihan hassu tunne: asuttekohan te meidän entisessä talossamme :)

  VastaaPoista
 16. Marielisa, meidän koirilla on vähän tuollaista libido-ongelmaa, kun toista käytetään astutukseen. Siitä se mahtava pissin määrä, kun ovat välillä ihan hormonipäissään pöhköt. Pampulat pojilta poistetaan toivottavasti jo tämän kevään aikana, niin san vihdoin vähän mattoja lattialle täälläkin.

  Parolan asema, sulla on kyllä hyvä värisilmä.

  Hanni, jos olet vajaa kuusikymppinen isovatsainen ja huonohampainen mies niin sitten asutaan teidän vanhassa talossa xD. Edellinen asukas oli talon alunperin rakentanutta perhettä.

  VastaaPoista
 17. Pakko tuli tulla lisäämään: kaikki muut tuosta sun luettelosta voisi täsmätä minuun, mutta munia mulle ei ole vielä yrityksistä huolimatta kasvanut. Se iso maha kyllä, ja hampaatkin on vähäm keliakian hapertamat :D

  VastaaPoista
 18. Ihana idea, mä maalasin meidän vintin raput niin, että askelmat on harmaalla ja sit valkoinen tuo mihin varpaat osuu. Käypä kurkkaamassa mun blogissa, joskus kun ehdit. Olen vain maalannut ne vasta yhteen kertaan. Olen haaveillut myös rappusten numeroinnista, mutta teen sen itse käsin maalaten ja alin rappu nro 1 eteenpäin. Vielä on fontti hakusessa, mutta onneks tämän asian kans ei ole kiire. Nuo sinun numerot ovat mahtavat! Just eilen illalla katselin kuvia talostasi lehdestä. kiva seurata toisten projekteja, itsellä kans rintsikka työn alla! hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista