tiistai 16. helmikuuta 2010

Mininumerot
Huuto.netistä vajaa neljä euroa kappale ostetut ihanat vanhat piskuiset emalinumerokyltit saapuivat postissa tänään. Nämä ajattelin laittaa portaikkoomme askelmien koristukseksi. Jostain pitää vain löytää ensin näihin sopivia pieniä pallopäisiä ruuveja. Tavallisilla uusilla ruuveilla ei voisi näitä kuvitellakaan kiinnittävänsä. Lisäksi vielä pohdituttaa että laittaisiko vain joka toiseen portaaseen vai seitsemään ensimmäiseen. Täytyy vissiin ensin vähän sommitella.
Pienet söpistykset ovat muuten kooltaan 4 x 5cm. Niin liikkiksiä.

6 kommenttia:

 1. Onpas nättejä! Varmaan tosi hauskat portaissa! Kaikki tekee hienoja löytöjä huutiksesta, mutta mä en jaksa enää nykyään selata sitä kun siellä on niin paljon kaikkea..

  VastaaPoista
 2. Niin,vai laittaisitko peräkkäiset numerot peräkkäin ja parittomat muutaman askeleen välein...sillai ihan kuin lapset joskus laskee et,3.4.7.9.14.17...
  Ihania joka tapauksessa ovat...numerot...:)

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko kommentoida aiempia postauksia :O Mistä ihmeestä löydät noita ihania vanhoja täkkejä???? Itse olen aktiivi-kirpputorikävijä ja joka viikonloppu kierrän lähes kaikki paikat Oulussa, mutta ikinä en ole yhtään ainokaista täkkiä nähnyt. sinulla on kyllä onnea :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten hauskoja! Minulla on ollut varmaan jo vuoden työn alla rappusten numerointi maalaamalla, mut nyt kun näin nämä, se maalaaminen tuntuukin ihan tyhmältä... Tosi hyvä löytö!

  VastaaPoista
 5. Ihanan suloisia pikkunumerokylttejä : ) Hellyyttävän hauskoja ...

  VastaaPoista
 6. Sufferiina, mulla on jokin ihmeellinen täkkivainu, kun niitä välillä löydän. Ei ole mitään vakipaikkaa mistä haen. Sieltä täältä niitä tupsahtelee.

  VastaaPoista