perjantai 14. elokuuta 2009

Löytö kuopiosta

Se aarre joka ei mahtunut minun autooni, mahtui äitini autoon ja matkusti kotiimme kuopiosta eilen. Mukava pyöreälinjainen liinavaatekaappi löytyi sieltä kuopion mökin varastosta ja onkos tuo ihme, että heti omin tämän yksilön itselleni.

Suunnitelmissa olisi pistää maalipinta uusiksi (väriä mietin vielä), vaihtaa vetimet (ehkä ikkunavetimiin) ja ottaa vanha sokkeli pois ja laittaa tilalle pyörät.

Olen jo pitkään kaipaillut kunnon liinavaatekaappia, kun sellaista ei ollut, joten tarpeeseen tämä löytö kyllä tuli. Eri asia on sitten se mihin tämän saan tässä tavara-ahtaudessa sopimaan, mutta siksipä siinä on kätevä pyörät olla alla, että siirtyy sitten tarvittaessa ilman selkäkramppia. Ja toinen asia on sitten se, että koska ehdin tämän entrata. Edellisetkin kalusteprojektit ovat vielä autuaasti kesken... No, sitten talvella viimeistään taas ehtii.

(Linssilude ylimmässä kuvassa ei sitten millään suostunut ymmärtämään, että en kuvaa häntä, joten sai sitten jäädä kuvaan kun niin nätisti osasi poseerata.)

13 kommenttia:

 1. Hellöu!
  Onko liinavaatekaapilta katkaistu jalat? Minulla on samatapainen kaappi mutta siinä on jalat. (Katso blogistani. Edellinen postaus, ei uusin.)

  Olin jo luopumassa kaapista mutta kun maalasin sen ihastuin uudestaan.

  VastaaPoista
 2. Hieno kaappi. Ja suloinen pikkukoira.

  VastaaPoista
 3. Kamomilla, juu jalat on joku poikkaissut. ajattelin ottaa tuon "sokkelin" kokonaan pois ja laittaa isot pyörät tilalle.
  Kivannäköinen on sinunkin kaappisi ;-) Melkein harmittaa, että omasta kaapista on just nuo jalat poikki.

  VastaaPoista
 4. Kauniit muodot on kaapilla. Ja linssilude on aivan liian suloinen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kaappi. Itsellenikin olen haaveillut liinavaatekaappia, sillä piskuinen kodinhoitohuoneemme ei vedä enää yhtään lakanoita, pyyhkeitä yms.

  VastaaPoista
 6. Komea on kaappi.Onnea löydöstä.

  VastaaPoista
 7. PS:Muuten,ne jalat voi löytyä kaappiin vaikka kierrätyskeskuksesta.

  VastaaPoista
 8. Kaapista tulee varmaan ihku, pyöreet kulmat on kauniit.
  Linssilude on kyllä söpö, koiruudet saisi vilahtaa kuvassa useamminkin ;)

  VastaaPoista
 9. Kaappi on täydellinen!
  Itselläni alkaa olla sama tilanne eli ähkyä pukkaa. Olen valmistautunut jo henkisesti luopumistoimenpiteisiin eli jos haluaa jotain uutta, pitää joku vanha luovuttaa eteenpäin.

  VastaaPoista
 10. Kiva kaappi tuosta tulee! Nyt voin minäkin metsästää taas uusia huonekaluja, kun todennäköisesti muutetaan rintamamiestaloon, jossa tuota kiinteää kaapistoa on huomattavasti vähemmän kuin täällä uudehkossa rivitalossa. Mutta en siis todellakaan valita! :) Kuopion kirppiksistä kirjoittelit tuolla aiemmin ja se on niin valitettavan totta, että hintataso on huikea täällä. Mitään huippuhalpoja löytöjä ei täällä tee kuin satumaisella onnella.

  VastaaPoista
 11. ihana liinavaatekaappi :)
  Kaappitilaa ei ole koskaan liikaa.Ihania löytöjä ei voi vastustaa, aina ei edes tiedä minne niitä sijoittaisi. Pyörät alla onkin hyvä ratkaisu.

  VastaaPoista
 12. Oooh, mainion mahtava kaappi!!!

  VastaaPoista