tiistai 25. elokuuta 2009

Kesä ja huvimaja


Väittävät ihmiset, että olisi jo muka syksy. Ovat itseasiassa väittäneet moista jo heinäkuun lopulta lähtien. Minä en ymmärrä tuollaisia hätähousuja, minun mielestä kesä on vielä kukkeimmillaan.

Huvimaja on paras juuri tähän aikaan vuodesta (kevään lisäksi) kun siellä ei ole aurinkoisella säällä liian kuuma. Aamukahvi ja pulla sekä pari sisustuslehteä ja kuvittelin olevani paratiisissa (ja taisin ollakin).

15 kommenttia:

 1. Kaunista!

  Heinäkuun lopussa syksyn huutelijoita en minäkään ymmärrä -onhan elokuu vielä kesäkuukausi! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Kaunista, romanttista ja raikasta. Kyllä mäkin mitotan kesän lämpötilan mukaan enkä kuukauden, ja kesää pitää aina venyttää jotta musta kausi ennen joulua on mahdollisimman lyhyt.

  VastaaPoista
 3. Se ON paratiisi! Ihana paikka!!

  VastaaPoista
 4. Paratiisiin onkin yllättävän lyhyt matka.Tykkään tuollaisesta lekottelu,aamukahvi,päiväuni,lehdenluku ,hämäräheikkien seurustelu paikasta.Ihanaa omistaa tuollainen paikka.

  VastaaPoista
 5. Sama täällä, kesälomaa vielä 2 viikkoa jäljellä! Miten niin syksy?? Tänäänkin ihana päivä olla piknikillä Ruissalossa. Kesää on vielä paljon jäljellä:D
  Ihana huvimaja, siellä ois ihanaa ottaa vaikka päikkärit...

  VastaaPoista
 6. Teidän huvimaja on aivan megahieno ja suloinen! Minä kyllä tunnustan, että olen jo aika syksyisissä tunnelmissa. Mutta puolustuksekseni sanottakoon että näin pohjoisessa on jo melkein pakkasen puolella öisin.

  VastaaPoista
 7. Ihana ja niin kaunis huvimaja!

  Miekin haluun oman -valkoinen kävis hyvin meidän pihaan *haaveilee* :)

  VastaaPoista
 8. Voi mikä ihana paratiisi ! Niin herkullisen ja kutsuvan näköinen sisustus. Kesää jatkuu vielä syyskuun puolelle, ainakin meillä : )

  VastaaPoista
 9. Kesäiseltä tosiaan näyttää, aivan samaa mieltä, mikä ihmeen syksy? ;) Kesäinen on huvimajakin, ihanat yksityiskohdat, varmasti taivaallinen paikka kahvitella.

  VastaaPoista
 10. Ihana blogi. Just eksyin tänne. Onnee täkkimetsästykseen jatkossakin ;). Asenteella vaan kaikki ihana mukaan kirppiksiltä ja kyliltä, aina niitä hyllyyn jätettyjä jossain välissä kaipailee... (toistelen tätä aina miehelleni,kun raahaan taas täyttä kuormaa kaikkee, josta saan fiboja, että tästä vois sitä ja tästä tätä ja tästä tulis upee, kun...) Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Minun puolestani tätä kesää saisi jatkua vielä syyskuun loppuun asti!

  Kiitos kehuistanne taasen :-)

  VastaaPoista
 12. Ihana huvimaja, tuonne voisin muuttaa koko viikonvaihteeksi asumaan.

  VastaaPoista
 13. Ai miten ihana!
  Nuo värit on niin suloiset :)

  VastaaPoista
 14. Hei! Mistä olet ostanut ihanaisen termospullon joka on näissä huvimaja-kuvissa? t:Anne

  annemari1234@hotmail.com

  VastaaPoista