torstai 13. elokuuta 2009

Kuopion kirpuiltaKuopion kirpputoritarjonta oli runsas, mutta häkellyttävän kallis. Rikkonaisesta designistakin pyysivät huimia summia. Ahneita tuntuvat olevan savolaiset verrattuna eteläisemmän suomen kirppishintoihin. Löytöjä tein kumminkin. Mehumaija maksoi vitosen ja sisältää kaikki osat (ja on muuten testattu jo, että toimii hyvin). Keittiöpyyhkeet olivat yhteensä euron ja kerrassaan romanttinen käsipyyhe maksoi vaivaiset viisikymmentä penniä.

10 kommenttia:

 1. Vai senttiä? :D

  Ihania löytöjä.

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno maija. Aika erikoinen!

  VastaaPoista
 3. Kaunis maija kotiisi löysi tiensä=) Totesin saman kirppari hinnottelun itse joskus myös siellä päin ajellessani..

  VastaaPoista
 4. Ihana maija! Jos vielä toimiikin, niin aivan nappi löytö!

  VastaaPoista
 5. Täällä päin on todellakin kirpputorihinnat paljon korkeammalla kuin etelässä.Meillä Joensuussa vielä korkeemmat kun Kuopiossa.
  Olet kuitenkin löytänut kauniin "maijan"ja pyyhkeet halvalla.

  VastaaPoista
 6. Minsku, mä sanon niitä penneiksi välillä ;-)

  VastaaPoista
 7. Joo, täällä Kuopiossa hinnat on kalliit ja tuntuu, että ne on nousseet vielä viimeisen vuoden aikana lisää. Lamastako se johtuu vai mistä. Samat lautaset mitä olen ostanut aiemmin 2eurolla, maksavatkin nyt 8e. Käsittämätöntä.

  Kaikkien aikojen paras on silti se, että värikkäät kissaviinipullot maksaa kirpulla 10e, kun ne ei maksa täytenäkään Alkossa kuin 6e :DD

  VastaaPoista
 8. Ee myö savolaeset oikeasti niin perin ahneita ja kieroja olla ko mittee ne väettäävät! :) Mutta täytyy kyllä myöntää, että olen itsekin haukkonut henkeä ja puhissut kiukusta kerran jos toisenkin kolutessani tämän kaupungin kirppareita!

  VastaaPoista
 9. Juuh, itse olen kuopion läheltä ja käydään aikas usein siellä kirpuilla. JA kesäisin kierretään ympäri suomea. Hinnat vaihtelee todella paljon eri paikoissa. Kyllä kuopiossa osaavat hinnoittaa, periaatteella: ei se hullu oo joka pyytää vaan se joka maksaa. :D
  Monet naurut ollaan repästy kuopion kirppisten hinnoista.

  VastaaPoista