tiistai 11. elokuuta 2009

Kuopiossa


Käytiin pikku lomamatkalla kuopiossa sukulaisten mökillä. Kallaveden rannalla sijaitseva pikkumökki on mitä oivallisin paikka remonttiväsymyksen vaivaaman rentoutua ja naattia olostaan.

Kävin neljän vuoden tauon jälkeen uimassa. Talviturkki oli siis jo melko paksu, mutta vilukissa kun olen tarvitsen uimiseen myös saunan jotta en vallan palellu. Vesi oli ihanaa ja lämmintä, (mittari näytti +24 asteista).Yrittäkääpä kuvitella tuon tervatun puuveneen tuoksu yhdistettynä ihanaan järvituuleen... Ensi kesänä menen tuonne uudestaan, en anna talviturkkini kasvaa niin paksuksi enää.

Matkalla katsastettiin myös parit kirpputorit ja löytyipä mökin varastosta mukaan vielä yksi aarrekin, joka tulee eri kyydillä loppuviikosta, kun ei mahtunut meidän autoon, mutta näistä kerron lisää myöhemmin.

5 kommenttia:

 1. Mökki on täydellisen sievä, mutta ajatus neljän vuoden uimattomuudesta on kauhistuttava!

  VastaaPoista
 2. Kuopio on kaunis savolainen kaupunki.Ja mökkimaisematkin näyttää olevan mitä mainioimmat.

  VastaaPoista
 3. Kuulostipas rentouttavalta tuo kuvauksesi mökkireissusta!

  VastaaPoista
 4. OOh, pakko jättää merkki, kun vasta n.5min ehdin selata ja taisin samaistua blogiisi samantien - NIIN makeita juttuja ja paljon samoja makumieltymyksiä (lastenhuoneen sängytkin ja vieläpä mustiksi maalattuina, ei voi kun loksahtaa mun pieni leukani ammolleen) !

  Tässä on kahlaamista, saanhan lisätä sut luettelooni, että löydän helpommin ajan kanssa lukemaan ?

  Lode

  VastaaPoista
 5. Sussu, niin olikin, mutta seuraavaa uintireissua en aio odotella enää niin kauaa.

  Lode, tottakai saat lisätä minut luetteloosi ja tervetuloa kahlaamaan :-)

  VastaaPoista