perjantai 6. maaliskuuta 2009

Valoa pirttiinAlkoi ahdistaa tämä pimeys olohuoneessa ja päätin laittaa kesäverhot ikkunaan. Johan tuli valoa taloon. Ainoa huono puoli tässä oli se, että valon myötä esiin tulivat myös kaikki ihanat pölykerrostumat ja villakoirat. No, ei liene liian aikaista aloittaa kevätsiivousta, vaikkakin kevät "virallisesti" kuulema alkaa vasta 15 maaliskuuta...

5 kommenttia:

 1. täällä on vaihdettu jo viimeviikolla kevätverhot ikkunaan, ihanan valoisaa tuli ja pienenä lisänä ne kuuluisat karvapallot! :-)

  ihanan valoisia ja keväisiä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Minulle tämä koko verhojen vuodenaikakonsepti on aina ollut vieras ja ymmärryksen ulottumattomissa. Nyt ymmärrän!

  P.S. Onko viimeisessä kuvassa sohvan selkänojalla oleva koiran pää pelkkä sisustuselementti vai elävä olio?

  VastaaPoista
 3. moi

  ihanat verhot, ihana valo ja mieletön kiilto lattiassa!

  meillä ei ole lainkaan verhoja, haluaisin kyllä mutta mies sanoo, että höyrysulkuun tulee reikiä kun niin jykevillä virityksillä pitäisi tangot laittaa kiinni. jos saisin verhot ne olisivat tuollaiset valkoiset ympäri vuoden.

  VastaaPoista
 4. Tänään ollut niin ihanan aurinkoinen päivä, töistä tullessani oli pakko puunata tiskipöytä kiiltäväksi, siihen niin ihanasti paistoi.
  Toistan edellisiä kehumalla verhoja ja lattiaa.

  VastaaPoista
 5. barbro v, sohvan selkänojalla on elävä olio. Meidän 4 vuotias chihu-poika.

  Katja O ja Sanna, miten te voitte kiinnittää huomionne lattian kiiltoon, kun minä näen vain ne pölyt ja liat :-) Nyt menen antamaan luuttua meidän lattioille...

  VastaaPoista