keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

TuolimaniaaOlin jo käynyt pari kertaa hiplaamassa tätä tuolia paikallisessa romukaupassa ennen kuin sitten viimein hypnotisoiduin tuosta väristä tarpeeksi pahasti ja menin ja ostin tämän. Ostin samalla tälle myös parin, joka on tällä hetkellä niin ruman värinen (tummanvihreä) etten voinut siitä edes kuvaa ottaa. (Rahaa meni melko paljon, tuolit olivat 20e / kpl, mutta miten voin vastustaa nipsukupin väristä tuolia, kysyn vaan.)

Nyt pitää ottaa maalipensseli toiseen käteen ja liimapurkki toiseen. Vihreä tuoli pitää maalata kauniimmaksi ja se natisee liitoksistaan eikä tässä turkoosissakaan ole ihan kaikki puolat tiukasti kiinni.

Samalla pitää sitten heivata vanhat rumat kromituolit hitoilleen ja hankkia vielä kaksi jännittävän mallista tuolia näille kaveriksi. Vielä pähkäilen otanko huvimajasta kaksi suoralinjaisempaa tuolia vai hankinko kaksi tällaista muodokkaampaa. Varmaa kuitenkin on, että tätä tuolia en ikinä maalaa. Muut tuolit saavat olla valkoisia (tai ehkä yksi voisi olla pinkki) ;-)

7 kommenttia:

 1. Ihana tuoli! Kurkkaapas tätä linkkiä :) http://www002.upp.so-net.ne.jp/angelberry/dh/glassware-store-english.htm

  Tuli vaan sun tuolista tämä roombox mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Nuohan sopisi mun keittiöön!!!

  Voi ei, nyt iski ihan kamala himo tehdä mun nukkekotiin kanssa tuollaiset! :-)

  VastaaPoista
 3. On niin sävy sävyyn Nipsun kanssa että :) Ja muutenkin hienon mallinen.

  VastaaPoista
 4. Oletko käynty koskaan Helsingissä pienoismallimessuilla? Sieltä löytää välillä ideoita nukkekoteihin. Ovat taas huhtikuussa. Samassa yhteydessä on pet expo ja lapsimessut. Ja siis modelexpo on nimeltään nämä pienoismallimessut.

  VastaaPoista
 5. Tuoli on sievä, ja erityisen hienoa on, että se sointuu Nipsukuppiin =D

  Mutta tuota lattiaa minä todella ihailen, se on aivan älyttömän hieno!

  VastaaPoista
 6. Sanna, en yleensä ole kova messuillakävijä, koska inhoan isoja ihmismassoja, mutta tuohon täytyy kyllä tutustua, jos vaikka menisinkin.

  VastaaPoista
 7. Onpas vaan hassua, kun ekaa kertaa lukaisin tuoleistasi, luin vain ekan kappaleen, jossa pohdit vihreän tuolin maalaamista..niin ajattelin ehdottaa, että maalaa pinkiksi! Ja kun nyt luin koko jutun loppuun niin sitähän itsekin meinasit! Itse en siis ole mikään vaaleanpunaisen varaukseton ystävä, mutta ilmeisesti olen sen verran aikaa blogisi parissa viettänyt, että hieman osasin ajatuksiasi aavistaa :)

  VastaaPoista