sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Lahjapeilin paikka

Pohdiskelin vielä lokakuussa, josko tämä siskolta synttärilahjaksi saatu peili sopisi jonnekin muuanne kun tänne pikkumakkariin. Mietin sen sovittelemistakin eri huoneisiin, mutta sitten jostain syystä en lähtenytkään sille tielle vaan annoin peilin olla tässä ja just näin.

Jossain vaiheessa tarkoitus oli ripustaa se vähän ylemmäs seinälle, mutta sekin sitten vaan jäi ja peili oli tuossa senkin päällä seinään nojaten ihan näihin päiviin asti, kunnes tässä eräänä aurinkoisena aamuna...

Vihdoin otin työkalut käteen ja pistin sen seinälle, sillä tässähän sen paikka on ollut ja tulee näemmä olemaankin. Mitä sitä suotta enää edes miettimään minnekään muualle, kun tähän se sopii niin oivallisen hyvin.

Ja nyt kun se on seinässä kiinni ja irti senkin pinnasta on kokonaisuus paljon kivampi ja kepeämpi. (Tosin kuvaaja olisi voinut keskittää senkin ja peilin paremmin kohdilleen, mutta menkööt nyt tämän kerran, eihän sitä aina voi ihan täydellistä ollakaan.) Tykkään myös nyt kun peili on vähän korkeammalla ja siitä näkyy erilailla huonetila, kun vinossa ollessaan, jolloin se peilasi pääasiassa katonlapetta.

Ja lopuksi vielä kuvakulma, josta paremmin hahmottaa kuinka pieniä ja sieviä nuo kalusteet tuolla makuuhuoneessa ovatkaan. Tilaa ei ole sängyn ja senkin välissä kun vähän reilu metri ja vähän sirommilla kalusteilla se ei näytä ahtaalta ja siinä on hyvin tilaa liikkua.

I had planned to try this mirror out in other rooms too, but then I just didn't. It stood here on the sideboard till the other day when I finally took out the tools and mounted on the wall. Now it has found its' place to stay in this house.

1 kommentti:

  1. Oih, onpa kauniit sävyt tässä huoneessa! Tapetti, kaappi, peili - kaunista <3

    VastaaPoista