lauantai 24. helmikuuta 2024

Kirppislöytöjä Lahdesta

Piipahdettiin siskon kanssa pienellä kirppisvisiitillä Lahdessa tutkailemassa tarjontaa ja tulihan sieltä muutama hauska löytö minunkin tehtyä, vaikka odotukseni eivät näin helmikuun räntäkeleissä kovin korkealla olleetkaan. Mukava päivä oli kyllä ja vaikkei ihan jokikistä toria jaksettukaan koluta niin kaikkea kivaa kyllä näkyi Lahdessa myynnissä olevan, niiden perusteella joissa piipahdettiin.

Ensinnä bongasin tämän vanhan rottinkikorin Kisällistä kahdella kympillä. Siinä osui muotokieli, ikä ja koko just kohdilleen tarpeisiini ja vaikka siitä nyt puuttuukin kiinnittimet, niin toimii se silti vallan mainiona säilyttimenä asioille, jotka piiloon pitää saada ja näyttää upealta siinä toimessaan.

Sitten Launeen suurkirppikseltä silmiin osui tuo söpönen kukan muotoinen pieni lasikippo eurolla sekä tämä huvittavan sattumanvaraisesti tapitettu vanha naulakko kympillä. Ostelin sen ajatuksella, että sitä olisi kiva käyttää somisteena jossain kuvausjutuissa, mutta se on kyllä niin hilpeä, että jos sille jokin kiinteämpi paikka tästä huushollista löytyisi, niin en pistäisi sitäkään kyllä pahakseni.

Kyllä on ollut varsin kiva kirppiskuukausi tämä helmikuu minulle, toivottavasti jatkuu tämän vuoden löydöt yhtä runsaina ja kivoina tulevinakin kuukausina.

Travelled to Lahti with my sister and here are my finds from the fleamarkets we visited while there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti