maanantai 27. marraskuuta 2023

Kolme erilaista kranssia

Ensi sunnuntain markkinoille olen tehnyt kivoja kransseja myytäväksi ja tässä esittelen niistä nämä kolme eri sorttia. Ensinnä on tuo juuttirenkula, jossa on ihan aidot posliiniset kukkaset. Tämän idea tuli, kun niitä kuusenkoristeita muotoilin ja samassa syssyssä tein kukkaset, jotta nekin saatiin uunissa koviksi polteltua. Tästä tuli mielestäni aivan ihanan talvinen ja herkkä ja tyyli sopii pitkälle joulun jälkeenkin. Tämän renkaan halkaisija on kukkineen noin 33cm ja näitä ei ole myynnissä kuin kaksi kappaletta.

Tänään tein myös vähän perinteisempiä havukransseja joihin laitoin paljon erilaisia havuja, oksia ja tietenkin ihania isoja käpyjä. Nuo renkulat olin tehnyt valmiiksi jo syksyllä oman pihan koivunoksista ja nyt olikin kiva ottaa ne vihdoin käyttöön näihin. Näitä on myynnissä kolme kappaletta ja halkaisijat ovat noin 60 ja 70cm rönsyineen.

Lopuksi tein vielä tällaisia hauskoja juuttirenkuloita, joihin laitoin paksuja ja pieniä havunoksia ja käpyjä noin, että juuttikin pääsee sieltä oikeuksiinsa. Mielestäni näistä tuli tosi hauskan jouluisia ja sitten kun nuo havut tuosta rupsahtavat (ovat tosi kestävää lajia, joten siinä menee pitkään) saa kävyt vielä irti ja tilalle renkaaseen voi laittaa jotain muuta.  Tämän halkaisija on noin 45cm käpyineen ja näitä löytyy kolme kappaletta sitten sunnuntaina markkinoilta.

Made these wreaths to the upcoming Kellokosken Ruukin joulumarkkinat. The first one has porcelain flowers and the the other two have different branches and pine cones on them.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti