lauantai 2. joulukuuta 2023

Huomenna Kellokosken ruukilla

Huomenna sunnuntaina 3.12.2023 klo 10 aukeaa Kellokosken Ruukin joulumarkkinat tässä ihanassa miljöössä ja minä en malttaisi nyt enää odottaa! Olen pitkin viikkoa käynyt valmistelemassa myyntinurkkani valmiiksi ja nyt menee jo vähän perhosia mahassa, kun on enää yksi yö nukuttavana ja markkinahulinapäivä koittaa.

Ja tältä näyttää myyntinurkassani kujalla tallissa eilen illalla kuvattuna. Aika kiva jo nyt, vaikka huomenna aamulla nappaankin vielä ne tuoreet kranssit matkaani ja ripustelen ne tuonne sekaan minne mahtuu.

Kuten kuvista näkyy tilaa on nyt vähän enemmän, kun aiempina vuosina Parolassa ja ostoksille luokseni mahtuu kerralla nyt enemmän väkeä. 

Ja tarjolla on taas kaikkea kivaa, kuten noita uusia kapustapönttöjä ja maljakoita, tuulikelloja ja tietenkin kuppeja, kulhoja, lusikoita, kynttilänjalkoja ja muuta kivaa käsintekemääni keramiikkaa.

On kylttejä, koristeita, kransseja, renkaita ja vihdoin myös nämä kaikki hauskat kuusenkoristeet omassa telineessään odottelemassa, että kenen kuusiin ne tänä jouluna pääsevätkään.

Ja kun tilaa on hitusen enemmän on saanut myös leviteltyä myytävät esille vähän väljemmin, niin, että sieltä on nyt helpompi asioita bongatakin.

Uusi kassapöytäkin näyttää paikoillan niin tyylikkäältä, ettei yhtään haittaa että vasta eilen huomasin, että siitä on paneelit niin hanakasti kuivuneet, että vähän jo maalisaumat irvistelee. En kuitenkaan siitä jaksanut enää stressiä tässä vaiheessa ottaa, korjataan sitten myöhemmin, ette olisi varmaan edes huomanneet, jos en mitään olisi sanonut.

Ja viereisellä myyntipaikalla tietty tuo yksi bestis Parolan asemalta kaikkea kaunista kaupittelemassa, oikein kimmeltelee siellä käsintehtyine messinkikoristeineen ja muine ihanuuksineen, säkki- ja heijastinkaupasta nyt puhumattakaan.

Tässä vielä suunnistusavuksi tulijoille, että tällä pääkujalla sijaitaan ja tällaisten mustien isojen ovien takana on se talli, josta minut löytää tuosta ikkunan edestä. En tiedä onko tuo puuovi tuossa enää huomenna, mutta tuo kyltti ovessa ilmineeraa, että tallista löytyy myyjiä. (Vieressä on myös toinen talli, jossa samanmoinen kyltti, mutta siinä on puiset ovet.)

Nähdään siis huomenna joulumarkkinoiden merkeissä Tuusulan Kellokoskella niiden kanssa, jotka paikalle tulevat ja teille muille laitan sitten markkinoiden jälkeen tunnelmakuvia tänne blogiin, että pääsette kurkistamaan, miltä siellä sitten näyttikään.

Tomorrow is the day of the Kellokosken ruukin Christmas fair and here's how my little booth looks like there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti