maanantai 13. huhtikuuta 2020

Leluille koppa

Olen tässä kaikessa hässäkässä unohtanut tyystin esitellä teille ostoksen, jonka tein jo reilut neljä viikkoa sitten. Olin nimittäin mietsikellyt jo pitkään, että minkälaisen lelukorin hankkisin tuohon vitriinikaapiston ja laatikoston väliin jäävään tyhjään tilaan, kunnes sitten löysin hyvän yksilön.

Kirppikset ja muut huusivat tyhjyyttään kaikenmoisten rottinkikorien osalta eikä minua suuremmin huvittanut lähteä muotivirtausten mukaan hankkimaan tuohon sellaista pyöreän mallista, vaan päädyin sitten vähän klassisempaan ja ehkäpä aikaa paremmin kestävään malliin, vaikka ihan uusi sekin on.

Tämä korkea kannellinen sadonkorjuukori löytyi erään nettikaupan alelaarista. Se oli kaiken lisäksi viimeinen kappale, enkä ole moisia nyt missään muualla edes nähnyt. Se oli siis ostettava heti, koska jos olisin jäänyt sitä liiaksi miettimään en olisi ehkä uutta vastaavaa tästä maasta hevin löytänyt. 

Kun se sitten postin tuomana tänne saapui, tiesin heti että tein hyvät kaupat. Se sopii tänne niin hyvin nyt ja varmasti vielä muutamankin vuoden päästä. 

Se on aivan loistavan kokoinen pikkuvieraiden viihdykkeiden säilyttämiseen ja kannen ansiosta ihan supernätti. Sopii todella hyvin sekä sisustukseen, että tuohon kalusteiden väliseen lokoseen.
Tykkään tuosta sen olomuodosta ja väristä tosi paljon ja jos ja kun ei tässä enää ole lelukopalle käyttöä tiedän varmaksi, että tämä kori löytää monta muutakin paikkaa tässä taloudessa esillä olla.

Needed to find a basket to hold the toys of our little guests that often visit (but not now of course). A couple of weeks ago I came accross this cool Meraki basket with lid, and got it right away. It fits the nook between the furniture perfectly and also looks super pretty in there. A very good find, If I may say.

6 kommenttia:

 1. Hyvän löydön teit ja sopii mainiosti tuohon vitriinikaapin kaveriksi. Ja, olen kanssasi samaa mieltä, ei tuohon mikään muovinen lelulaatikko olisikaan sopinut.
  Mukavaa toista pääsiäispäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en minä kyllä siihen missään vaiheessa mitään muovista ollut suunnitellutkaan :) :)
   Ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Kiva kori, mitä siellä on sisällä? Teillä tosin riittää pikkuväelle viihdykkeitä muutenkin kun kaikkia noita vitriinin aarteita katsoo. Ja vähän isommallekin esim. minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No korissa on mm. legoja, puupalikoita, pelejä, pikkuautoja, nukkeja, muumeja, dinosauruksia ja joitain soittimia. Vitriinin aarteet tosiaan vähän isommille lapsille :) :)

   Poista
 3. Jep, mainio löytö! Mietin, pursuaako nalleja ja puuautoja...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää, kyllä siellä enimmäkseen sitä muovikrääsää on :D :D

   Poista