torstai 22. elokuuta 2019

Puutarhajuhlien järjestelyjä

Laittelin puutarhaa juhlakuntoon ja siivosin kasvihuoneesta tavarat pihalle ruokakaluston tieltä. Nostelin kaapit ja laatikot yhdeksi kokonaisuudeksi aidan vierelle, ajatuksella, että näyttäisivät siinä hauskalta ja kodikkaalta ja toisivat vähän vaihtelua taustan tuijamuuriin. Sitten kävin vilkaisemassa säätiedotusta; se lupaa koko huomiselle päivälle sadetta. Mietin hetken, että minne nuo tuosta keräisin, kun ajattelin, että hittojakos yhdestä sadepäivästä, kyllä nuo varmasti sen kestävät ja eikös se niin sanota, että sen minkä kesä kastelee se myös kuivaa? Ensi viikolle luvattu aurinkoa, joten luottavainen olen, että kuivaahan ne.

Kasvihuonetta on käytetty tänä kesänä tosi harvoin ja siitä syystä päätettiin, että viikonlopun juhlakattaus laitetaan nyt sinne. Se sopii ilmeeltään ja tunnelmaltaan loppukesän bilepaikaksi ihan täydellisesti. Se on nyt siivottu ja sisustettu ja odottaa vaan sitä että lauantaina asetellaan lautaset pöytään ja kuohuvat laseihin. Siitä lisää sitten myöhemmin.

Cleared out the conservatory for the upcoming party this weekend. We put all the furniture outside against the green fence and it looks quite nice there, makes the yard feel more homey. My only concern was it's going to rain tomorrow, but I think those furniture will survive it, next week will be pretty and sunny so that'll dry them out if it pours tomorrow. 

1 kommentti: