tiistai 6. elokuuta 2019

Synttärikukkia ja kirppislöytöjä

Kesä on hujahtanut taas niin nopeaan, että oikein ärsyttää kun ihmiset ovat alkaneet jo puhua syksystä. Ei nyt pliis ihan vielä, täällä vietellään vielä kesälomapäiviä ja synttäreitä, sillä jokainen perheestämme on syntynyt näin  kesäaikaan ja osa vain muutaman päivän välein, joten voisi sanoa elämän olevankin yhtä juhlaa juuri näihin aikoihin.

Kukkiakin on saatu ja onni on sellainen ystävä, joka osaa kukkakaupassa miettiä tosi tarkkaan kimpun saajan sisustusmaun ja valitsee väripaletin pukettiin sen mukaan, että varmasti osuu ja uppoaa. Ihanan maalaismainen ja rönsyävä kimppu sopii tänne niin kauniisti ja teki kyllä lähtemättömän vaikutuksen saajaansa. 

Kirppislöytöjen osalta reissukesä on ollut hiukan kuivahko, mutta silti melko hyvä. Vähäinen löytömäärä on sitäkin arvokkaampi, kun tavarat ovat sekä tarpeeseen sopivat, että mieluisat. Pienen pieni sadonkorjuukori sopii täydellisesti pienen keittiöpuutarhani pienen sadon korjuuseen ja vanha viheriäinen styroxruukku oli etsinnässä porstuan pelakuun tulevaan talvettamiseen.

Pieni itse taivuteltu vanha seinäkoukusto taas lumosi pelkällä olomuodollaan ja kun sille vielä oli sopiva paikkakin keittiön nurkassa, oli sekin osteltava mukaan tietty. Siinä on nyt hyvä paikka pidellä ostoskasseja ja muuta tarpeellista aina käden ulottuvilla oven pielessä.

A good friend is the kind that knows exactly the kind of flowers one likes and brings over a birthday bouquet that looks good in every room of this house.
Summers fleamarket finds have not been that plentiful, but still very good. and needed. The little basket for my little harvest, vintage styrofoam pot to keep my flowers warm during winter and a cute little handmade rack to hold my shopping bags in the kitchen.

2 kommenttia:

  1. Vau mikä kimppu ja oikein paljon onnea kaikille sankareille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki sankarit kiittävät ja lähettävät lämpimiä terveisiä sinne suuntaan! <3 <3 <3

      Poista