perjantai 2. elokuuta 2019

Oma pieni rantahotelli

Tällä pikkuvaunulla on kyllä lomailu tuntunut ihan siltä kun olisi pienessä ja mukavassa rantahotellissa, joka kuitenkin on ihan oma. Vaikka lomaileekin toisten saunarannassa on vaunussa ja sen ympäristössä oma yksityinen tunnelmansa, jonne voi vetäytyä, jos siltä tuntuu, tai kutsua isäntäperheen iltasiiderille. Kätevää on myös, että sinne saa pakattua mukaansa juuri kaiken mitä tarvitsee tai voi kuvitella tarvitsevansa. Tilaa riittää vaunun pieneen kokoon nähden vaikka ja mihin ja on ihan eri asia pakata tavaransa valmiiksi vaunun kaappeihin kun matkalaukkuihin ja nyssäköihin.
Kun se on parkattu ja laiteltu paikoilleen, on siellä kaikki niin kuin pinen pienessä hotellissa olisi.

Vaunussa on sähköt ja sen mukaan mukavuudet, mitä nyt milloinkin tarvitsee. Tällä reissulla ei lämmityspatteria tarvittu, mutta jäähdyttävä kylmälaukku oli mukana hurisemassa vaunun takana. Varjoisalla paikalla vaunu ei kuumennut liiaksi päivällä ja viileni mukavaksi öisin nukkua.  Sänkyä ei tässä hotellissa tietenkään sijattu, sillä päiväunipaikan piti aina olla valmiina helteen uuvuttamalla lomailijalle.


Riippukeinussa ei tällä kertaa villasukkia tarvittu eikä hyttysistäkään ollut päivisin riesaa kun ulkona porotti taivaan täydeltä. Järven rannalla oli kuitenkin kiva olla ja välistä liiallista hellettä pääsi pakoon pulahtamalla uimaan. Muuten oli mukava vaan loikoilla vaunulla tekemättä tai ajattelematta mitään sen erityisempää ja mikäs siinä oli ollessa, kun maisema oviaukosta oli näin nätti.

Ihanaa on siis ollut ja toivotaan, että tälle kesälle vielä tulisi kelejä jolloin voin parkata vaununi järven rantaan. Nyt kuitenkin tovi vietetään välillä kotona arkisten askareiden parissa, mutta vaunu pysyy pihalla lähtövalmiina siltä varalta jos säät ja ystävät ovat myötäiset.

P.s. Se uimarengaskin pääsi vihdoin järveen.

Spending hot summer days in my little caravan by the lake feels like I have my own little private beach hotel there.  With a caravan you can pack with you all you need and think you need. It's also good to have your own private place to relax in, even take a quiet nap during the day if you need one. 

5 kommenttia:

  1. Vaunun oven kyltti se vasta hauska onkin ;) Rentouttavia kuvia kerrassaan!

    VastaaPoista
  2. Niin ihana tunnelma vaunulla ! mistä oot hankkinut tuon hienon riippukeinun?

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista