maanantai 8. heinäkuuta 2019

Pellavahousujen perässä

Antiikkipäiviltä tullessa pysähdyttiin kotimatkalla vielä Josefiinan aitassa Lohjalla. Tämä hyvän tuulen pikkupuoti on tullut jo varsin kuuluisaksi somessa ja siitä asti kun tästä ensi kerran kuulin, olin halunnut päästä tuolla piipahtamaan.

Paikkahan oli mitä viehkein ja tunnelmallisin ja ihmismäärästä päätellen, myös kovin suosittu. Myynnissä oli kaikenlaista ihanaa, uutta ja vanhaa ja tietenkin se vaateliiteri, paikka jota halusin itsekin päästä tutkimaan jotkut kesäiset ja ilmavat pellavahousut mielessä siintäen.

No sieltähän ne löytyivät sellaiset ja olisi löytynyt paljon muutakin, mutta tässä vaiheessa päivää oli väsymys jo sitä luokkaa, että kotimatkalle piti pian päästä, joten laitoin tämän paikan mukaan myös seuraavan tähän suuntaan olevan kesäretkeni listalle ja suosittelen sitä ehdottomasti myös muillekin vanhasta, kauniista ja pellavavaatteista pitäville. Erittäin mukava paikka kaikin puolin.

If you visit Lohja and love antique's, pretty things and linen clothes I highly recommend you visit Josefiinan aitta. It's a place with all that and much more. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti