tiistai 16. heinäkuuta 2019

Keltaisessa kesähuoneessa

Käytiin vähän lomailemassa suuren järven rannalla Pohjois-Savossa ja majoituttiin pienen pieneen ullakkohuoneeseen pienen mökin yläkerrassa. Huone on juuri sopiva kahdelle vuoteelle , lämmityspatterille ja yöpöydälle, ja keltaisilla seinillä ja järvinäköalalla varustettuna se tuntuu mukavalta ja kesäiseltä kammarilta, vaikkei siellä ihan pystyssä pystykään seisomaan.

Sinne mahtuu kuitenkin aivan sopuisasti kaksi ihmistä matkatavaroineen ja molemmilla on mukava peti omalla puolellaan, josta on ihana herätä aamulla kun huoneeseen tulvii valoa pienestä ikkunasta, vaikka sää ulkona olikin kolea ja pilvinen. 

Talon päädyssä oleva pieni ikkuna antaa suoraan järvelle ja siitä on kiva kurkistella vesillä tai pihalla liikkuvia. Siitä saa myös hyvän kuvan huoneen koosta, kun 50mm objektiivillani en saanut huonetta kuvattua kokonaisuudessaan vaikka miten päin yritin itseäni taivutella. Pienen porstuan päällä sijaitseva huone on ihan paras paikka visiteerata ja yritämmekin piipahtaa siellä viettämässä hauskoja hetkiä ainakin kerran kesässä. Kiitokset kauniit vielä tätäkin kautta keltaisen järvenrantahuvilan isännille, nähdään viimeistään taas ensi suvena.

Visited the tiniest guest bedroom on our summer vacation, it's only so small you can't stand straight up in the middle. It fits two full size single beds and has the best view to the lake, and the bright yellow walls makes it feel it's bigger than it really is. It's by far the cosyest place to sleep and wake up when visiting this lovely little cottage by the lake.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti